اصغر کاظم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: لازم است پژوهشگاه ها و مراکز تحقیقاتی بخشی از پروژه های خود را بر اساس اولویتهای تحقیقاتی در کشور تعریف کنند و در این زمینه به نیازهای بخش صنعت و .. توجه کافی داشته باشند.
این عضو هیئت علمی پژوهشگاه مواد و انرژی گفت: تحقق امر یادشده کمک می کند تا اولویتهای پژوهشی همواره مورد توجه محققان قرار گیرد و تلاشهایی که در جهت عملی شدن این اولویتها انجام می شود، تقویت شود و ارتقا پیدا کند.
پژوهشگاه مواد بخشی از پروژه ها را بر اساس نیازها تعریف می کند
وی ادامه داد: پژوهشگاه مواد و انرژی این امکان را دارد که بخشی از پروژه های خود را بر اساس نیازهای کشور تعریف کند و از این طریق، سهمی در کاهش مشکلات صنعتی و .. داشته باشد و به رشد صنعت کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: پژوهشگاه هم اکنون دارای سه پژوهشکده سرامیک، نیمه هادی ها و انرژی است که در 9 گروه تخصصی به فعالیتهای تحقیقاتی در زمینه های مرتبط با مواد و انرژی می پردازند.
آغاز فعالیت پژوهشکده های "مواد نو" و "فلزات گرانبها و پیشرفته"
کاظم زاده اظهار داشت: دو پژوهشکده جدید "مواد نو" و "فلزات گرانبها و پیشرفته" نیز عملا" فعالیتهای علمی و تحقیقاتی خود را آغاز کرده و قرار است به طور رسمی به پژوهشکده های موجود بپیوندند.
این عضو هیئت علمی گفت: هم اکنون پژوهشگاه مواد و انرژی با پشتوانه بیش از 35 سال تجربه تحقیقاتی و با برخورداری از تخصص های حدود 45 نفر عضو هیئت علمی، 45 نفر کارشناس و تکنیسین پژوهشی و نیز تجهیزات پیشرفته و بعضاً منحصر به فرد در ایران، نقش مهمی در توسعه و بهبود کیفیت صنعت نوپای کشور به عهده دارد.
آزمون پذیرش دانشجویان دکترای مهندسی مواد برگزار شد
معاونت پژوهشی پژوهشگاه مواد و انرژی نیز گفت: آزمون پذیرش دانشجویان دکترای مهندسی مواد این پژوهشگاه برگزار شد.
پازوکی خاطرنشان کرد: این آزمون بیست و یکمین دوره خود را با نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته دکترای مهندسی مواد پشت سر گذاشت.
وی افزود: پژوهشگاه مواد و انرژی در حال حاضر 40 دانشجوی دکترا دارد و در سال 1388 حدود 35 فارغ التحصیل خود را وارد جامعه علمی و صنعتی ایران کرده است.
نظر شما