به گزارش خبرگزاري مهر در اين بيانيه آمده است : خبر هولناك قتل بيش از 20 كودك حاشيه نشين شهر تهران ، دلهاي همه را به دردآورده و احساسات جامعه را جريحه دار كرده است. اين واقعه علاوه بر اندوه عظيمي كه به همراه دارد هشداري نيز براي برنامه ريزان و سياستگزاران اجتماعي كشور است كه نبايد از آن غفلت كنند ، به اعتقاد كارشناسان و روانشناسان خشونت از نسلي به نسل ديگر منتقل مي شود" بيجه" يكي از عاملان اين جنايت كه خود نيز در كودكي مورد آزار و خشونت جنسي قرار گرفته بود ، هدف خود را انتقام از جامعه عنوان مي كند جامعه اي كه نسبت به خشونت اعمال شده به وي واكنشي نشان نداده است .
به اعتقاد كارشناسان وروانشناسان اجتماعي كه هر چه تعداد كودكان خشونت ديده كمتر باشد ، كمتر شاهد جنايات و خشونت خواهيم بود، بي شك توجه به اين آسيب هاي پنهان در جامعه و برنامه ريزي علمي و جديد در خصوص پيشگيري از اين معضل اجتماعي از وقوع چنين جنايت هولناكي در آينده جلوگيري خواهد كرد .
در كنار اين جنايت هولناك در ماههاي اخير نيز شاهد چند رويداد ديگر در ارتباط با بزه و اختلال رفتاري نوجوانان بوده ايم ( عاطفه 16 ساله ، الهام خرگوشي 16 ساله سازمانده يك باند فساد و بالاخره قنبر 17 ساله كودك كاري كه از فرط تنگدستي و فشار دست به خودكشي زده بود ) تمامي اين موارد نمادي از وجود روابط انساني نادرست ، ظالمانه ، غير طبيعي و بيانگر ضعف اساسي مديريت فرهنگي و سياست هاي نامطلوب اجتماعي است كه مي تواند در آينده با توجه به تركيب جنسي و جمعيتي پيامدهاي ناگوارتري را براي جامعه رقم بزند .
انجمن حمايت از حقوق كودكان اعلام مي كند روند رو به رشد حاشيه نشيني و عدم توجه به ارتقاء فرهنگي و اجتماعي كودكان حاشيه نشين و خانواده آنها و توزيع ناعادلانه بودجه هاي فرهنگي، اجتماعي و ورزشي همگي در اين امر تاثير دارند كه نبايد از آنها به سادگي گذشت .
انجمن حمايت از حقوق اين كودكان به نحوه اطلاع رساني از اين جنايت توسط يكي از روزنامه هاي كثير الانتشار كه منجر به چاپ عكس و نام كودكان نجات يافته شده شديدا اعتراض داشته و اعلام مي كند كه اين روزنامه بر روي شخصيت و وضعيت آينده زندگي اين كودكان تاثير منفي خواهد گذاشت به نظر مي رسد دست اندركاران اين روزنامه ها بايد پاسخگوي خانواده ها و افكار عمومي باشند .
نظر شما