به گزارش خبرنگار مهر، زهرا شرف الدین ظهر یکشنبه در جمع مربیان طرح رحمت در کانون فرهنگی اجتماعی بانوان مازندران در ساری افزود: مقرر شد در تمامی روستاهای استان خانه فرهنگ بانوان روستایی تشکیل شود.
وی خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این طرح گسترش کار فرهنگی در تمام روستاهای استان و همچنین تشکیل سازمانهای مردم نهاد از بانوان فعال روستاها است.
شرف الدین اظهار داشت: هر یک از مربیان رحمت توسط دفتر امور بانوان و خانواده استانداری به روستای مورد نظر معرفی شده و با تشکیل هسته مرکزی که شامل زنان فعال و کارآمد روستا بوده پس از احصای نیازمندیهای زنان روستایی، متناسب با نیازمندیهای فرهنگی روستا ، کلاسهای آموزشی برنامه ریزی خواهد شد.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری مازندران، حوزه های کار مربیان را در بخشهای مهارتهای زندگی با رویکر دینی، بهداشتی ، مشاور خانواده و احکام ، ورزش و سایر نیازمندیهای زنان روستایی برشمرد و بیان کرد: در هر روستا مکان ثابتی برای فعالیت این کانون در نظر گرفته خواهد شد.
دبیر کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان بر تدوین شناسنامه فرهنگی آموزشی روستا توسط مربیان تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه روستاها جامعه هدف بسیاری از فرقه های ضاله و مروجان خرافات و عرفانهای نوظهور واقع شده اند و از طرفی نیمی از جمعیت استان در روستاها زندگی می کنند، گسترش فعالیت های فرهنگی و آموزشی زیربنایی در روستاها کاملا ضرورت دارد.
شرف الدین اجرای این طرح را از محل اعتبارات بخش فرهنگی دهیاری ها عنوان و و بیان کرد: اکنون این طرح به صورت پایلوت در 20 روستای شهرستان ساری در ماه مبارک رمضان آغاز خواهد شد.
نظر شما