علیرضا پوربصیر در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: میزان کل سرمایه گذاری انجام شده برای این طرحها 515 میلیارد ریال است که از این رقم 260 میلیارد ریال توسط سیستم بانکی و 255میلیارد ریال نیز از سوی متقاضیان تامین شده است.
وی افزود: برای بهره برداری از این تعداد طرح 50.4درصد بانکها و 49.6 درصد بخش خصوصی مشارکت داشته اند.
پور بصیرگفت: سرانه اشتغال طرحها 16 نفر، سرانه ارزش ایجاد هر شغل 513 میلیون ریال و میزان کل جذب مواد خام کشاورزی 644هزار تن است.
مدیر کل امور صنایع کشاورزی معاونت آب و خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: با بهره برداری از این تعداد طرح برای یکهزار و سه نفر اشتغال ایجاد می شود.
وی خاطر نشان کرد: با بهره برداری از 27 کارگاه صنایع تبدیلی محصولات زراعی، زمینه جذب حدود 86 هزار تن مواد خام کشاورزی که عمدتا در زمینه ذرت خشک کنی، ترشیجات و شوریجات، بسته بندی غلات، بسته بندی خشکبار و زعفران، بوجاری بذور کشاورزی و برنجکوبی هستند، فراهم شده است.
پوربصیر افزود: همچنین با بهره برداری از 12 فقره کارگاه صنایع تبدیلی محصولات باغی، زمینه جذب بیش از 374 هزار تن مواد خام کشاورزی در زمینه فرآوری و بسته بندی پسته، آبمیوه و کنستانتره، بسته بندی کشمش و سردخانه بالای صفر برای نگهداری محصولات کشاورزی ایجاد شده است.
وی گفت: علاوه بر اینها، با بهره برداری از 15فقره کارگاه صنایع تبدیلی محصولات دامی، زمینه جذب حدود 184هزار تن مواد خام کشاورزی در زمینه خوراک دام و طیور، کشتارگاه طیور، بسته بندی گوشت، انجماد و بسته بندی مرغ و ماهی، فراورده های لبنی وپنیر UF ، ایجاد شده است.
وی استانهای اصفهان، قزوین، کهگیلویه و بویر احمد،سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی، خوزستان،کرمان، گلستان، خراسان جنوبی،خراسان رضوی،گیلان، خراسان شمالی، یزد، فارس، مرکزی، لرستان واردبیل را 17 استانی نام برد که این طرحها در آنها به بهره برداری خواهد رسید و افزود: استان یزد با 11پروژه بیشترین آمار را بخود اختصاص داده است.
نظر شما