به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین طالبی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با جرایم خاص استان با اشاره به شکل گیری کشورمان بر اساس دو رکن اسلامیت و جمهوریت اظهار داشت: این نظام بدون رکن اسلامیت معنا و مفهومی نخواهد داشت.
وی با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن بحث مسئله فرهنگی در ستاد پیشگیری و مقابله با جرایم خاص استان اظهار داشت: نظارت بر مراکزی که خدمات فرهنگی به صورت عمومی و خصوصی ارائه می کنند بر اساس قانون به عهده دستگاه هایی گمارده شده است که آن مراجع چنانچه در وظایف محوله کوتاهی نمایند خسارات وارده بر پیکره نظام جبران پذیر نخواهد بود.
وی گفت: ایجاد سیاستهای واحد حمایتی و در عین حال نظارتی در راستای نظارت بر مراکز فرهنگی بویژه کافی نتها و گیم نیتها در سطح استان باید مورد توجه و نظارت بیش از پیش متولیان امر قرار گیرد.
رئیس ستاد پیشگیری و مقابله با جرایم خاص مازندران با اشاره به فعالیت بیش از 253 کافی نت در سطح استان اظهار داشت: اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی استان باید با شناسایی مراکزی که بصورت غیر مجاز فعالیت می کنند نسبت به لغو مجوز این مراکز اقدام کنند.
وی با اشاره به وجود برخی مشکلات در کافی نتها از جمله رعایت کردن مسائل اخلاقی و استفاده از سایتهای نامناسب و بعضا مسائل سیاسی بر نظارت جدی تر دستگاهای مربوطه تاکید کرد.
حجت الاسلام اسدالله جعفری دادستان ساری با اشاره به اهمیت موضوع فرهنگی و اجتماعی در نظام اسلامی گفت: بحث ساماندهی کافی نتها و گیم نتها را به عنوان یکی از مراکز فرهنگی در دستور کار ستاد پیشگیری و مقابله با جرایم خاص استان قرار دارد.
دبیر ستاد پیشگیری و مقابله با جرایم خاص مازندران با اشاره به اینکه تاکنون اقدام چندانی در بحث نظارت بر استفاده از فضای مجازی و اینترنت در استان صورت نگرفته اظهار داشت: ضروری است نظارت ویژه ای بر فعالیت این مراکز اعم از عمومی و خصوصی صورت گیرد.
نظر شما