۸ شهریور ۱۳۸۹، ۱۰:۲۵

مبانی آموزش مجازی -3/

آلن وود: جایگزینی آموزش مجازی به جای آموزش کلاسیک فریبکاری است

آلن وود: جایگزینی آموزش مجازی به جای آموزش کلاسیک فریبکاری است

استاد دانشگاه استنفورد و کانت‌شناس معروف معاصر معتقد است به رغم اینکه آموزش مجازی امکاناتی را در اختیار آموزشی کلاسیک قرار می‌دهد ولی جایگزینی آموزش مجازی به جای آموزش کلاسیک فریبکاری است.

دکتر آلن وود در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد اینکه سال تحصیلی جدید فرصتی برای بررسی مبانی آموزش در عصر حاضر است و آیا آموزش مجازی منجر به حذف آموزش سنتی خواهد شد و یا این دو نوع آموزش می‌توانند در کنار هم همزیستی داشته باشند، گفت:  در حوزه تخصصی فلسفه، امکانات مجازی و on-line مکمل خوبی برای تدریس و تحقیق به شمار می‌روند. این امکانات باعث می‌شود که استاد و مربی بتواند اطلاعات و داده‌های فراوان آموزشی را در اختیار مخاطبان و دانشجویان قرار دهد.

آموزش مجازی امکان تکرارپذیری دروس را در اختیار مخاطب قرار می‌دهد

مؤلف "اندیشه اخلاق هگل" در ادامه تأکید کرد: آموزش مجازی این حسن و مزیت را دارد که ثبت و ضبط می‌شود و دانشجو می‌تواند چندین بار دروس و مباحث را مرور کند که این مسأله به فهم و درک بیشتر آنها از مباحث منجر می‌شود.

وی تصریح کرد: اما آموزش مجازی به عنوان شیوه‌ای جایگزین برای آموزش سنتی که مدرس در یک سو امواج الکترونیکی باشد و دانشجویان در سوی دیگر آن، شیوه‌ای نامناسب است.

مؤلف "کارل مارکس" خاطر نشان کرد: به عبارت دیگر تا جایی آموزش مجازی مناسب و معقول است که به عنوان جایگزین آموزش سنتی قلمدا نشود و کسانی سعی در این نداشته باشند تا آنرا جایگزین آموزش سنتی کنند.

وی افزود: آموزش تعریف خاصی دارد که آموزش مجازی نمی‌تواند آنرا برآورده کند. آموزش نیازمند اصول و ترتیباتی است. برای نمونه آموزش باید در یک مکان خاص که امکان بحث و گفتگو میان استاد و دانشجو وجود دارد صورت گیرد.

مؤلف کتاب "اندیشه اخلاقی کانت" یادآور شد: آموزش به معنای بحث و گفتگوی حضوری میان استاد و دانشجو است. آموزشی که سعی در نادیده گرفتن این اصول داشته باشد یک فریبکاری است و جنبه انسانی ندارد.

در میزان قوت کامپیوتر در شکل‌دهی به امور زندگی مبالغه شده است

وی تصریح کرد: از آغاز و زمانی که کامپیوتر و اینترنت فراگیر شدند، طرفداران آن به شکل افراطی و مبالغه‌آمیز نقش آنها را در استفاده و انتقال مفاهیم و شیوه زندگی جلوه داده‌اند.

مؤلف "الهیات عقلانی کانت" در پایان خاطر نشان کرد: این ابزارها و امکانات مجازی را به قدر کفایت و بدون اینکه شکلهای سنتی جوامع انسانی را دچار خدشه سازد می‌توان مورد استفاده قرار داد.

کد خبر 1142592

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha