عباس اقبال در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند اظهار داشت: در صورتی که مجموعه آبگرم معدنی فردوس به بخش خصوصی یا ارگانی نظیر میراث فرهنگی و گردشگری واگذار شود، این آبگرم قابلیت و ظرفیت تبدیل شدن به یک مجموعه توریستی در شرق کشور را دارد.
وی ادامه داد: در سالهای 85 تا 89 از محل تملک دارایی واعتبارات ملی جهت بهبود وضعیت آبگرم بیش از 13میلیارد ریال به مجموعه فوق کمک شده است.
فرماندار فردوس تصریح کرد: همچنین از محل اعتبارات و درآمدهای آبگرم و هلالاحمر مکانی برای آب درمانی خواهران و برادران ساخته شد که پس از بهره برداری تعطیل شده است.
مجموعه آب درمانی آّبگرم فردوس سه ماه پس از افتتاح تعطیل شد
اقبال با اشاره به اینکه سالها از ساخت آب درمانی فعلی می گذرد و تعداد سوئیتها نیز محدود است، وضعیت مناسبی بر آبگرم معدنی فردوس حاکم نیست، بیان داشت: سال گذشته با هزینه گزاف، محلی به عنوان آب درمانی ساخته شد اما پس از سه ماه تعطیل و هم اکنون نیز مدت پنج ماه از بسته بودن آن می گذرد.
وی اعتبار اختصاص یافته به مجموعه آبگرم معدنی فردوس در سال جاری را مبلغ یک میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: اگرآبگرم معدنی فردوس که متعلق به مردم ایران و به ویژه مردم فردوس و خراسان جنوبی است به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری واگذار شود می توان امیدوار بود که مشکلات موجود تا حدی رفع شود.
فرماندار فردوس با انتقاد از اینکه آبگرم معدنی فردوس در حال حاضر در اختیار سازمان هلالاحمر قرار دارد، گفت: مدیریت و ساماندهی این مکان توریستی هیچ وجه تناسبی با وظایف هلال احمر ندارد و بهتر است که این مکان به بخش خصوصی یا سازمان میراث فرهنگی و گردشگری واگذار شود.
نظر شما