به گزارش خبرنگار مهر در بابلسر، جهانبخش رئوف عصر سه شنبه در مراسم معارفه اش به عنوان معاون پژوهشی دانشگاه مازندران اظهار داشت: علاوه بر پژوهش های بنیادی لازم است زمینه برای انجام فعالیت های کاربردی که افزایش ارزش افزوده مراکز صنعتی را به دنبال خواهد داشت در دانشگاه ها فراهم شود.
وی توجه به منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی و دانشگاه ،توجه به رعایت حقوق اعضای هیات علمی در مسائل پژوهشی، جذب عضو هیئت علمی پژوهشی،تعامل سازنده با مسئولان استانی و شهرستانی ،ارتباط با مراکز علمی پژوهشی کشور به خصوص ستاد نانو و بایو را از جمله این برنامه ها برشمرد.
رئوف معرفی قابلیتهای پژوهشی دانشگاه به سایر مجامع علمی را از راهکارهای مهم در راستای ارتباط با مراکز برون دانشگاهی عنوان و تصریح کرد: با مسئولان دستگاههای اجرایی به منظور اختصاص قطعی یک درصد از بودجه سالانه به امر پژوهش و استفاده از ظرفیتهای استانی برای استفاده از آن وارد تعامل خواهد شد.
سرپرست دانشگاه مازندران گفت: توجه ویژه به علم و افزایش دانشگاهها در کشور از برکات انقلاب اسلامی است.
وی افزود: وجود بالغ بر پنج مرکز آموزش عالی دولتی و بیش از 40 موسسه غیرانتفاعی به همراه دانشگاههای آزاد و پیام نور در استان مازندران ،نمونه ای از توجه ویژه مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی به مساله ارتقاء علمی کشور بوده است.
وی با اذعان به اینکه پیش از انقلاب صرفا در چند شهر بزرگ کشور، دارای دانشگاه بوده ایم اظهار داشت: در حال حاضر در هر استان چندین دانشگاه مستقر است.
احمد پور با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر جنبش نرم افزاری و حرکت در راستای تولید علم تصریح کرد: در سایه رهنمودهای معظم له ،دانشگاهیان دارای رسالت خطیر تولید علم و پرهیز از فعالیتهای صرف تقلیدی هستند.
وی همچنین با تقدیر از دکتر جعفری صمیمی معاون سابق پژوهشی دانشگاه از دکتر جهانبخش رئوف سرپرست جدید این حوزه خواست تا تقویت ارتباط با صنعت و دستگاههای اجرایی ،ارتقاء سطح فناوری ITدانشگاه و مطالعه برای ایجاد پژوهشکده ها و قطبهای علمی را در دستور کار خود قرار دهند.
احمد جعفری صمیمی معاون سابق پژوهشی نیز در بیاناتی، اجرای طرح گرنت را از مهمترین فعالیتهای این حوزه طی سالهای اخیر برشمرد و اذعان داشت: اجرای این طرح تحرک و رقابت علمی بسیار خوبی را در میان اعضای هیات علمی دانشگاه ایجاد کرده است.
وی همچنین تدوین پنج کارنامه پژوهشی و راه اندازی مرکز مطالعات جوانان با همکاری سازمان ملی جوانان را از دیگر کارهای انجام شده معاونت پژوهشی برشمرد.
حجت الاسلام حسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران نیز به بیان ویژگیهای مدیران موفق از منظر حضرت علی (ع) پرداخت و گفت: امام علی در نامه هایی که به کارگزارانش نوشته است به صراحت وظایف آنان را در ارتباط با حق الناس مشخص کرده است.
وی مرحمت نسبت به ارباب رجوع به همراه قاطعیت در اجرای کار را لازمه موفقیت یک مدیر دانست و اظهار داشت: مسئولیت امانتی است که بر گردن انسان نهاده می شود و آنچه باقی می ماند یادگارهای انسانی و اخلاقی است که در دوران مسئولیت باید نسبت بدان حساس بود.
نظر شما