به گزارش خبرگزاری مهر، به گفته روانشناسان، نتایج امتحانات دانشجویانی که بطور متناوب هنگام مطالعه از فیس بوک استفاده می کنند نسبت به دانشجویانی که فعالیتی در این شبکه نداشتند 20 درصد ضعیف تر شده است.
این نتایج این عقیده را که مغز افراد جوان در اجرای چندین فعالیت مختلف بر روی وسایل الکترونیکی در یک زمان مهارت بسیاری دارد را زیر سئوال برده است.
سه چهارم دانشجویانی که کاربر این شبکه اجتماعی هستند باور ندارند که استفاده از فیس بوک تاثیر منفی روی درس خواندن دارد.
به گفته پروفسور پال کرشنر از دانشگاه هلند، بسیاری از دانش آموزان و دانشجویانی که در شبکههایی مانند فیس بوک و شبکههای مشابه آن عضو هستند همزمان حین درس خواندن و کار بر روی کامپیوتر ایمیل و پیامهای کوتاه خود را نیز کنترل میکنند. بطور مثال اکثر دانشجویان دانشگاه کمبریج بیشتر وقت خود در فیس بوک میگذرانند و کمتر مطالعه میکنند.
وی گفت: مردم بر این باورند که اگر کارهای بیشتری را در زمان کمتری انجام دهند وقت بیشتری ذخیره میکنند و در نهایت موفق به انجام کارهای بیشتری میشوند اما در نهایت برای انجام تمامی کارهای خود به وقت بیشتری نیاز پیدا کرده و این باعث بروز خطاهای بسیار حین انجام کار میشود.
محققان آمریکایی با آزمودن 219 دانش آموز در رده سنی 19 تا 45 سال دریافتند که میانگین نمره کاربران فیس بوک 3.06 از 4 و میانگین نمره آنهایی که از فیس بوک استفاده نکردند 3.82 بوده است.
به گزارش تلگراف، افرادی که به هیچ عنوان از این شبکه اجتماعی استفاده ندارند 88 درصد وقت خود را صرف مطالعات خارج از درس میکنند.
نظر شما