به گزارش خبرگزاری مهر، علی فتی بیان کرد: این مرکز با تعداد 25 پژوهشگر که شش اختراع را به ثبت رسانده اند تلاش برای تولید علم را آغاز کرده است.
وی افزود: هم اکنون مرکز رشد واحد فناوری دانشگاه هرمزگان با ثبت هفت شرکت خصوصی در رشته های مکانیک، فناوری اطلاعات، مصالح ساختمانی، کشاورزی، آب و فاضلاب به فعالیت مشغول شده است.
مدیر مرکز رشد دانشگاه هرمزگان با بیان اینکه مرکز رشد واحد فناوری دانشگاه هرمزگان صرفا دانشجویی نیست، ادامه داد: این مرکز از همه افراد خلاق اعم از دانشجو، دانش آموز و افراد عادی دارای ایده که خلاقیت آنها قابلیت تجاری سازی و جنبه فناوری دارد استقبال می کند.
فتی با اشاره به اینکه مرکز رشد واحد فناوری دانشگاه هرمزگان به برگزاری دوره های شش تا هشت ماه پیش رشد ویژه افراد خلاق و صاحب ایده می پردازد، بیان داشت: برگزاری دوره پیش رشد برای اطلاع و اطمینان از عزم راسخ افراد خلاق در زمینه تبدیل ایده شان به محصول است.
وی با ابراز اینکه مرکز رشد با دریافت کمترین هزینه، محل اسکان ارزان قمیتی را در اختیار شرکتهای دارای ایده می گذارد، اظهار داشت: مرکز رشد با انجام این کار فرصتی را برای شرکتهای دارای ایده فراهم می کند و ریسک سرمایه گذاری را برای پژوهشگران فاقد سرمایه پایین می آورد.
مدیر مرکز رشد دانشگاه هرمزگان یادآور شد: افراد خلاق بعد از مطرح کردن ایده شان باید طی دفاعیه ای ایده خود را از نظر داوران که جنبه علمی و اقتصادی ایده را داوری می کنند، بگذرانند.
نظر شما