به گزارش خبرنگار مهر در بابلسر، نتایج یک تحقیق دانشگاهی با عنوان ایدز در محیط های دانشگاهی، ضرورت ها و راهکارهای اجرایی و نقش گروه های همسان دانشجویی نشان داد این گروه ها در پیشگیری از بیماری ایدز در دانشگاه ها تاثیر بسزایی دارند.
غلامرضا نور آبادی، مسئول آموزش مرکز بهداشت و درمان تبریز عصر سه شنبه در هجدهمین گردهمایی مسئولان مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور نتایج تحقیقات خود را در خصوص تاثیر نقش گروههای همسان در پیشگیری بیماری ایدز در محیطهای دانشگاهی ارائه کرد.
وی گفت: تجربه سالهای اخیر نشان داد استفاده از مربیان همسان و استفاده از آنها در گروههای هدف به همراه اطلاع رسانی عمومی تاثیر بسزایی در کاهش بیماری ایدز داراست.
وی اظهار داشت: تاثیر مربیان همسان به خاطر احساس صمیمیت و امنیتی که افراد با آنان دارند بسیار بیشتر خواهد بود.
وی اعتیاد تزریقی و روابط ناسالم جنسی را از مهم ترین راههای ابتلاء به بیماری ایدز دانست و گفت: ایدز به قدری بزرگ و نزدیک است که در نگاه اول و دید سطحی مسئولین و مردم، به راحتی مورد غفلت قرار می گیرد.
نورآبادی گفت: نوجوانان و جوانان کشورمان در دوران جنگ تحمیلی ثابت کردند برای حفظ تمامیت ارضی کشور حاضر به هر نوع فداکاری هستند از اینرو در شرایط فعلی که کشور در معرض تهاجم فرهنگی و ناهنجاریهای اخلاقی است نیز می توانند پدافندی نفوذناپذیر و همیار خانواده،جامعه و دولت باشند.
وی جهل و انکار را از عوامل گسترش این بیماری برشمرد و گفت: برای مقابله با ایدز ابتدا باید در نگرش مدیران تغییر و بدنبال آن در نگرش مردم نسبت به مواجه با این بیماری تغییر ایجاد شود.
نظر شما