به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، حجت الاسلام و المسلمین سید موسی موسوی ظهر چهارشنبه و در مراسم آغازین چهلمین نشست معاونین پژوهشی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فن آوری کشور، اظهار داشت: با توجه به تکیه بیش از حد به عملیات های هشت سال جنگ تحمیلی در مناطق جنوبی کشور، رشادت های مردم کردستان در این ایام به شکل مناسب به مردم سایر نقاط اطلاع رسانی نشده است.
وی عنوان کرد: اقشار مختلف مردم استان کردستان در هشت سال دفاع مقدس همانند مردم سایر مناطق کشور، با رشادت و ایثار خود از هیچ تلاشی در راستای دفاع از تمامیت ارضی میهن اسلامی دریغ نکردند ولی متاسفانه بعد از گذشت چندین سال از پایان دفاع مقدس هنوز میزان تاثیر و نقش مردم این منطقه در ایام جنگ تحمیلی به شکل مناسبی به مردم سایر استان ها اطلاع رسانی نشده است.
نماینده مقام معظم رهبری در منطقه کردستان بیان داشت: در ایام هشت سال دفاع مقدس عملیات های متعددی با مشارکت مردم استان و رزمندگان سایر نقاط کشور در این منطقه با موفقیت هر چه تمامتر اجرا گردید که جا دارد تمامی رسانه های جمعی این رویدادهای مهم را به نحو مناسبی به مردم اطلاع رسانی نمایند.
افزایش ارتباط مردم کردستان با سایر نقاط کشور ضروری است
حجت الاسلام والمسلمین موسوی در ادامه با اشاره به اهمیت برگزاری همایش های این چنین در استان کردستان، افزود: کردستان دارای ظرفیت های بسیار خوبی در تمامی حوزه ها است و می توان با برگزاری همایش های این چنین و دعوت از مسئولان علمی، فرهنگی و اقتصادی سایر نقاط کشور بخشی از این توانمندی ها را به آنان نشان داد.
وی خواستار افزایش ارتباط مردم استان کردستان با سایر نقاط کشور شد و خاطر نشان کرد: یکی از راه های مهم توسعه و پیشرفت کردستان حضور مردم سایر نقاط کشور در این منطقه است و امیدواریم که تمامی دستگاه های دولتی در راستای برگزاری همایش های ملی و منطقه ای خود به میزبانی کردستان توجهی ویژه داشته باشند.
لزوم توجه مراکز علمی به امر پژوهش در حوزه های دینی و مذهبی
نماینده ولی فقیه در منطقه کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم توجه به امر تحقیق و پژوهش در جامعه، یادآور شد: در حال حاضر کشور در یک مسیر پیشرفت و توسعه قرار گرفته است و مراکز علمی به ویژه دانشگاه های ما نیز باید با افزایش و توجه بیشتر به مباحث پژوهشی و مطالعاتی در این مسیر حرکت نمایند.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی همچنین خواستار توجه مراکز علمی کشور به پژوهش در حوزه های دینی و مذهبی شد و افزود: نگاه به این بخش علیرغم وجود مراکز متعدد تخصصی در سطح کشور مورد رضایت نیست و انتظار ما این است که دانشگاه ها به مقوله پژوهش در حوزه های دینی و مذهبی توجهی ویژه تر داشته باشند.
هتک حرمت به قرآن کریم نشان از دسیسه های جدید دشمنان برای مقابله با دین اسلام است
وی در پایان بار دیگر هتک حرمت به قرآن کریم در کشور آمریکا را محکوم کرد و افزود: دشمنان اسلام به دلیل ترس از نفوذ هر چه بیشتر تاثیر کلام الهی و این کتاب آسمانی در میان کشورهای مختلف جهان توطئه حمله به مقدسات مسلمانان را در پیش گرفته اند که در این راستا باید کشورهای اسلامی ضمن حفظ وحدت و همدلی با این دسیسه ها مقابله نمایند.
نماینده ولی فقیه در منطقه کردستان گفت: نیاز اصلی جامعه اسلامی در شرایط امروز حفظ وحدت و اتحاد است و باید قرآن این کتاب ازشمند آسمانی محور اصلی این وحدت قرار گیرد و به همین خاطر استکبار و صهیونیسم در هماهنگی کامل، هتک حرمت به کتاب آسمانی را در دستور کار قرار داده ولی این گستاخی به طور قطع سبب تحکیم بیشتر و ایجاد اتحاد در میان مسلمانان خواهد شد.
چهلمین نشست معاونین پژوهشی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فن آوری کشور از ساعتی پیش و با حضور معاون وزیر علوم، نماینده ولی فقیه در منطقه کردستان، رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی و بیش از 150معاون پژوهشی از سراسرکشور به میزبانی دانشگاه کردستان آغاز و طی مدت دو روز ادامه خواهد داشت.
نظر شما