کیانوش کوچکی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از این تعداد 39 مهد کودک دولتی ( شهری و روستایی)، 280 مهد خصوصی شهری، 221 روستا مهد، سه مهد کودک خودکفا، هشت مهد حاشیه شهر در مناطق محروم و 18 مهد کودک تعاونی نسبت به پذیرش کودکان اقدام خواهند کرد.
وی اظهار داشت: بهزیستی به سهم خود زیرساختهای لازم برای ترغیب خانواده ها به سوی آموزشهای پیش دبستانی برای فرزندن را فراهم کرده تا آنان با طیب خاطر نسبت به ثبت نام کودکان در مهد کودک اقدام کند.
مدیرکل بهزیستی گیلان در رابطه با اهمیت آموزش مدیران و مربیان مهد نیز گفت: در مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی گیلان دوره های آموزشی در این خصوص پیش بینی شده که شرکت در این کلاسها ضروریست.
وی درادامه با اعلام اینکه بهزیستی گیلان از نظر آموزشی و شهریه ها بر مهدهای کودک نظارت دارد، گفت: در بعد آموزشی تهیه و تدوین و توزیع اوراق آموزشی یکسان و برگزاری دوره های آموزشی کارکنان و در بعد شهریه نیز با همکاری سازمان بازرگانی استان تعیین شهریه بر اساس ستاره های کسب شده از سوی مهد، منطقه فعالیت و سایر پارامترها انجام می شود.
کوچکی نژاد خاطرنشان کرد: طی سال گذشته افزون بر 17 هزار و 500 نفر در مهدهای کودک گیلان ثبت نام کردند که با توجه به جمعیت کودکان زیر سن دبستان، تنها 10 درصد خانواده ها فرزندان خود را به مهدهای کودک سپردند که بهزیستی تلاش دارد بتواند انگیزه و رغبت خانواده ها برای آموزشهای پیش دبستانی کودکان را افزایش دهد.
نظر شما