۲۷ شهریور ۱۳۸۹، ۱۵:۱۸

قهرمانی:

زمینه هجرتهای علمی فراهم شود

قم - خبرگزاری مهر: مدیر اداره همکاریهای علمی و بین‌الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: هجرت همیشه در رشد و گسترش اسلام ناب محمدی(ص) در طول تاریخ محوری بوده و در دنیای امروز نیز موثر است و باید زمینه را برای هجرتهای علمی در عرصه بین‌الملل فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حبیب قهرمانی پیش از ظهر شنبه در نشست مشترک مرکز ساماندهی همکاری‌های پژوهشی جامعه المصطفی العالمیه و مدیر و کارشناسان اداره همکاری‌های علمی و بین‌الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، بر ضرورت همکاری و هماهنگی بیشتر نهادهای زیر نظر دفتر مقام معظم رهبری در عرصه بین‌الملل تأکید کرد و گفت: برای جلوگیری از موازی کاری در عرصه بین‌الملل، پیشنهاد می‌شود کارگروهی تشکیل و مسائل مهم و تعیین کننده در این حوزه و میزان همکاری‌های آنها مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

قهرمانی با اشاره به انتشار تقویم همایش‌های بین‌المللی گفت: شروع این کار به صورت محدود از دو سال پیش آغاز شده و شخصیتهایی نیز در همایش‌های معتبر حضور پیدا کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: برخی شخصیت‌های کشور ما نیز با یک بار حضور در همایش‌های بین‌المللی، مورد توجه محافل علمی قرار گرفته و به صورت مستمر برای شرکت در کنفرانس‌ها و گفتگوهای مختلف دعوت می‌شوند.

مدیر اداره بین‌الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: ما با حضور فعال در عرصه بین‌الملل می‌توانیم هسته‌های علمی قوی را در کشورهای مختلف جهان تشکیل دهیم و این هسته‌ها می‌تواند به عنوان مشاور در تصمیم گیری‌های دولت متبوع تاثیرگذار باشد و نهایتا حالت بازدارندگی پیدا می‌کنند.

وی با تاکید بر لزوم هوشیاری در فعالیت‌های برون مرزی گفت: ما بنا به تاکید مقام معظم رهبری در زمینه تولید علم و ارائه آن به ویژه در عرصه بین‌الملل باید هوشمندانه عمل کنیم و تعامل اداره همکاری‌های علمی و بین‌الملل و جامعه المصطفی العالمیه در خارج از کشور می‌تواند بسیار مفید و تعیین کننده باشد.

قهرمانی تاکید کرد: ما برای حضور محققان در فضای بین الملل، همایش‌های بین المللی را رصد و به صورت الکترونیکی و چاپی در اختیار محققان قرار می‌دهیم و  بعد از آن نیز برای ارائه هرگونه خدمات به آنها از جمله هماهنگی با مکان برگزاری همایش، ارسال چکیده مقالات، ملاحظه و ارزیابی چکیده مقالات آمادگی داریم.

وی ادامه داد: اطلاع رسانی دقیق، آگاهی بخشی و امیدبخشی به پژوهشگران برای ما مهم است و عقلانیت نیز حکم می‌کند که با وحدت نظر و هماهنگی و تبادل نظر کارها را بهتر پیش ببریم.

جامعه المصطفی العالمیه 60 دفتر نمایندگی دارد

مدیرکل ساماندهی مراکز و همکاری‌های پژوهشی جامعه المصطفی العالمیه نیز در این نشست گفت: جامعه المصطفی العالمیه و اداره همکاری‌های علمی و بین‌الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ماموریت‌های مشترکی دارند و باید در زمینه‌های مختلف از جمله فصلنامه تقویم همایش‌های بین‌المللی و انتشار آن از ظرفیت همدیگر استفاده کنند.

مهدی‌نژاد با بیان اینکه فعالیت‌ها باید با تعامل، همکاری و هماهنگی بیشتری به انجام برسند، ادامه داد: ما ظرفیت‌های خوبی در خارج از کشور داریم و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی می‌تواند در عرصه بین‌الملل به خوبی از این ظرفیت‌ها استفاده کند، به عنوان نمونه جامعه المصطفی العالمیه 60 دفتر نمایندگی و چندین انتشاراتی فعال دارد و می‌توانیم در این زمینه همکاری لازم را داشته باشیم.

کد خبر 1153494

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha