سید علیرضا موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر در آبادان با بیان اینکه در این خصوص جلسه ای مشترک با حضور شهردار خرمشهر و مدیران عامل سازمان تاکسیرانی آبادان و خرمشهر برگزار شد، افزود: به منظور بهره مندی تمام شهروندان از امتیاز واردات خودرو به منطقه آزاد اروند، در این جلسه در خصوص طرح استفاده سازمان تاکسیرانی شهرداری آبادان و خرمشهر از این خودروها به عنوان تاکسی تصمیم گیری شد.
وی تصریح کرد: با اجرایی شدن این طرح تمام تاکسی داران دو شهر آبادان و خرمشهر می توانند نسبت به جایگزینی خودرو خود با خودروی وارداتی با پلاک منطقه آزاد اروند اقدام کنند.
موسوی اظهار داشت: در این جلسه مقرر شد با همکاری سازمانهای تاکسیرانی این دو شهر نسبت به تشکیل کارگروه تاکسیرانی منطقه اقدام شود که در صورت نیاز صدور مجوز تاکسی جدید امکانپذیر باشد.
معاون بازرگانی و ترانزیت سازمان منطقه آزاد اروند همچنین با اشاره به موافقت برای واردات 500 خودرو تاکسی به منطقه آزاد اروند گفت: در این جلسه مقرر شد پس از بررسی و تعیین مشخصات، برند و نوع تاکسیهای مورد نیاز توسط تاکسیرانی های آبادان و خرمشهر، نتیجه به سازمان منطقه آزاد اروند اعلام شود.
آغاز واردات ماشین آلات راهسازی به منطقه آزاد اروند
علی اصغر پرهیزکار افزود: با پیگیریهای به عمل آمده مجوز واردات ماشین آلات راهسازی به منطقه آزاد اروند صادر شد و متقاضیان می توانند با استفاده از امتیاز منطقه آزاد نسبت به واردات این نوع ماشین آلات و استفاده در آبادان و خرمشهر اقدام کنند.
وی تصریح کرد: در فاز اول اجرای این طرح مجوز ورود یک هزار دستگاه از ماشین آلات راهسازی صادر شده است.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند اظهار داشت: واردات این گونه ماشین آلات به منطقه آزاد اروند بر اساس آئین نامه منتشر شده از سوی این سازمان است و علاقمندان می توانند این ماشین آلات را از طریق بندر خرمشهر وارد کنند.
پرهیزکار گفت: با آغاز این طرح فعالان در زمینه های راهسازی و ساختمان سازی می توانند با عوارض گمرکی بسیار کم نسبت به واردات ماشین آلات مورد نیاز خود اقدام کنند.
نظر شما