به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا حاجی بابایی در حاشیه مراسم نمادین آغاز سال تحصیلی 90-89 که صبح روز پنجشنبه برگزار شد در پاسخ به خبرنگار مهر درباره زمان و نحوه احیای مراکز تربیت معلم که چند سالی است دانشجو پذیرش نمیکنند گفت: سه شنبه همین هفته یکی از آخرین جلسات مربوط به احیای مراکز تربیت معلم بود و در نظر داریم این مراکز را در سراسر کشور اما این بار در مکانهای مناسب و نه در هر نقطهای با به کارگیری اساتید مجرب و خبره راه اندازی کنیم.
رشتههای مورد نیاز را از طریق مراکز تربیت معلم جذب می کنیم
وی ادامه داد:از این پس رشتههای مورد نیازمان را در مدارس و وزارت آموزش و پرورش از طریق مراکز تربیت معلم جذب می کنیم البته برخی از رشتههایی که پیش از این در مراکز تربیت معلم تدریس میشد دیگر تدریس نمیشود و کمبود نیرو را از طریق مراکز آموزش عالی کشور دنبال میکنیم.
آموزشکدههای فنی به به مرکز تربیت معلم تبدیل میشوند
وی درباره تعیین تکلیف آموزشکدههای فنی و حرفهای گفت: این آموزشکدهها نیز به مرکز تربیت معلم تبدیل میشوند و از این پس مراکز تربیت معلم به دو شکل فنی و غیرفنی و مرکز مهارتهای ضمن خدمت فعالیت می کنند.
وی گفت: متاسفانه در سال گذشته بیش از هزار کلاس ابتدایی در شهر تهران را از طریق معلمان شرکتی اداره کردیم ولی هم اکنون معلمانی در مقطع ابتدایی درس میدهند که میانگین سابقه تدریس آنها به بیش از 10 سال میرسد.
معاونت پرورشی احیا شده است
وی در مورد اقدامات انجام شده برای احیای معاونت پرورشی گفت: استخدام مشاوره و ایجاد دارالقرآنها و مجتمعهای آموزشی و پرورشی روستایی در راستای احیای معاونت پرورشی است و به نظر ما این معاونت احیا شده است.
در برخی شهرستانها امکانات کافی برای استفاده از بیمه طلایی وجود ندارد
وی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر درباره مشکلاتی که برای بیمه طلایی فرهنگیان همچون عدم پذیرش در برخی از بیمارستانها و عدم تعهد نسبت به پرداخت هزینه درمانی برخی از بیماریها که پیش از این عنوان شده بود گفت: ما در اجرایی کردن این بیمه مشکلی نداریم اما متاسفانه در برخی از شهرستانها امکانات نیست یعنی بیمه طلایی هست اما آن بیمارستان نقرهای است.
وی تصریح کرد: نمیتوانیم در همه جای کشور برای فرهنگیان بیمارستان راه اندازی کنیم بلکه آنها باید در شهرستانهایی که امکانات مناسب ندارند برای دریافت خدمات بیمه طلایی به مرکز استان مراجعه کنند.
نظر شما