۴ مهر ۱۳۸۹، ۱۴:۴۰

معاون وزیر آموزش و پرورش:

رشادتهای رزمندگان به اندازه میراث فرهنگی ایران ارزشمند است

رشادتهای رزمندگان به اندازه میراث فرهنگی ایران ارزشمند است

معاون پرورشی و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش خواهان آشنایی دانش آموزان با میراث فرهنگی و گردشگری شد و گفت: رزمندگان اسلام در دهه اول پیروزی انقلاب اسلامی رشادتهایی انجام داند که به اندازه تمام میراث فرهنگی پیش از آن ارزشمند است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اصغر یزدانی معاون پرورشی و تربیت‌بدنی وزارت آموزش و پرورش و علیرضا عامری معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی زنگ گردشگری را در دبیرستان پسرانه شهید "شهرام امامی آل آقا " تهران نواختند.

علی‌اصغر یزدانی، معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش و پرورش در ابتدای این مراسم با بیان اینکه میراث فرهنگی را باید به دانش آموزان شناساند، گفت: یکی از بسترهای مهم و اثرگذار در شناخت جامعه از تمدن غنی گذشته کشور، آشنایی، مواجهه و اثرپذیری دانش‌آموزان از مجموعه آثار گرانقدر گذشتگان و میراث فرهنگی کشور است که معتقدم زمینه تحقق این مهم باید از مدارس آغاز شود.

وی گفت: با طرح ملی گردشگری می‌توان دانش‌آموزان را طوری تربیت کرد که آنها با تکیه بر میراث فرهنگی غنی که دارند، ایران اسلامی را بیشتر از امروز در عرصه‌های مختلف علمی،‌ سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در سطح بین‌الملل سربلند کنند.

معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش و پرورش  میراث فرهنگی ملت ایران را  چه در سالهای دور و چه در سه دهه اخیر بسیار غنی دانست و افزود: رزمندگان اسلام در دهه اول پیروزی انقلاب اسلامی رشادت‌هایی انجام داند که به اندازه تمام میراث فرهنگی پیش از آن ارزشمند است.

یزدانی ادامه داد: گذشته غنی ایرانیان نشانگر تمدن هزار ساله آن است و همین تمدن غنی ایرانیان موجب شده که استکبار را در تمام جبهه‌های مقابل ایران خرد و حقیر کنیم.

همچنین معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی با اشاره به هفته دفاع مقدس گفت: جنگ تحمیلی ارزش‌های اسلامی والایی را برای ملت ایران به ارمغان آورده است که با تکیه بر آنها ملت ایران همشه سربلند و مقتدر خواهد بود.

علیرضا عامری با بیان اینکه کشور ایران یکی از کشورهای معدودی است که دارای شرایط ویژه تاریخی، مذهبی و فرهنگی است، افزود: با توجه به افق 1404، ایران باید سالانه 20 میلیون گردشگر داشته باشد.

وی راه حل ورود گردشگر به کشور را آموزش دانش آموزان خواند و گفت:  برای تحقق رشد مراجعه گردشگران به ایران باید از دانش‌آموزان استفاده بهینه کرد و آنها را با میراث فرهنگی غنی و ارزشمند ایران اسلامی آشنا کرد.

عامری آشناسازی دانش‌آموزان با آثار گردشگری، شناخت ایران، کسب تجربه، توسعه اقتصاد و فرهنگ کشور، اطلاع‌رسانی در رابطه با جاذبه‌های گردشگری کشور را از اهداف نواختن زنگ گردشگری عنوان کرد و گفت:  آشنایی با صنعت گردشگری می‌تواند در ایجاد شغل و سرمایه‌گذاری در این زمینه تأثیر فراوانی داشته باشد که با ایجاد این مهم، کاهش بیکاری در جامعه را شاهد خواهیم بود.

کد خبر 1158878

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha