محمدعلی یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این کالاها شامل چای، خرما و کشمش بود که به کشورهای روسیه، آذربایجان، هلند، ارمنستان، ترکمنستان، ترکیه و کنیا صادر شده است.
وی در ادامه ارزش اقتصادی کالاهای صادراتی را 51 میلیارد ریال اعلام کرد.
مدیرکل استاندارد گیلان همچنین استاندارد سازی را پایه رشد و توسعه کشور دانست و گفت: سالم سازی و ایجاد رقابت سازنده در حرکت اقتصادی کشور ، بالابردن اعتماد عمومی مردم و ایجاد روحیه خودباوری در آنها و تداوم و پایداری امنیت و آرامش درونی جامعه از مهمترین نتایج مثبت رعایت استاندارد کالاهاست.
وی افزود: با وجود اهمیت و نقش مهم و تعیین کننده استاندارد در ایمن سازی و بالابردن کیفیت کالاهای مصرفی، هنوز این مقوله مهم در میان برخی از مسئولان و متولیان امور اقتصادی ناشناخته و مجهول مانده و یا احیانا نسبت به آن بی توجه هستند.
یوسفی خاطر نشان کرد: بدون شک اطلاع رسانی در خصوص مقابله استاندارد با متخلفان و کالاهای تقلبی، موجب بالا رفتن ضریب اطمینان و امنیت و آسایش مردم و از سوی موجب نا امنی فعالیت برخی از تولید کنندگان و یا فروشندگان متخلف خواهد شد.
وی گفت: رعایت استاندارد برای مصرف کننده شاید بالاترین معیار در کیفیت آن محصول و کالا قلمداد شود ولی از نظر کارشناسان استاندارد، رعایت استاندارد، نشانگر حداقل کیفیت یک کالاست.
مدیرکل استاندارد گیلان در ادامه با اشاره به اینکه رعایت استاندارد در هر نوع کالای حق مسلم مصرف کننده است، یادآورشد: انتظار می رود مردم در این زمینه همکاری و تعامل خود را با اداره کل استاندارد استان بیشتر کنند و با مشاهده هر گونه تقلب و تخلفی این اداره کل را در جریان امر قرار دهند.
نظر شما