به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین یادگاری عصر چهارشنبه در مراسم رونمایی از پروژه های تحقیقاتی در حوزه دفاع مقدس، آثار رونمایی شده را از مصادیق حضور جهادگران در عرصه حفاظت از میهن دانست و افزود: جهاد دانشگاهی از دل انقلاب جوانه زده است و این انقلاب نیز تاکنون به دنبال ارائه الگوهای بومی فناوریها بر مبنای شناخت واقعی جامعه بوده است.
وی، گسترش تحقیقات، شکوفایی روحیه خودباوری و توسعه خوکفایی کشور را از ماموریتهای این نهاد انقلابی ذکر کرد و اظهار داشت: جهاد دانشگاهی همانند پلی میان دانشگاه و صنعت خدمات لازم را در قالب هدایت پروژه های تحقیقاتی در حوزه های مختلف و پیگیری نتایج تحقیقات ارائه کرده است.
رئیس جهاد دانشگاهی، دریافت 22 جایزه جشنواره بین المللی خوارزمی، 11 جایزه جشنواره علوم پزشکی رازی، 100 جایزه جشنواره های علوم و فناوری را از افتخارات علمی جهاد دانشگاهی برشمرد و یادآور شد: جهاد دانشگاهی چه در عرصه های جنگ تحمیلی و چه در زمان جنگ نرم نسبت به انقلاب و کشور بی تفاوت نبوده و با تمام توان در حوزه های مختلف نیازهای کشور را برطرف کرده است.
دریابان علی شمخانی رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی نیز با اشاره به پژوهش های انجام شده در حوزه دفاع مقدس یادآور شد: روایت جنگ اگر شفاف، صادقانه و هنرمندانه ارائه شود مخاطب مخالف را نیز مجاب می کند ولی در صورت ارائه آن به صورت جناحی و مبتنی بر امیال، افراد را دچار سرگردانی و حیرت می کند.
وی با تاکید بر اینکه امروز در حوزه دفاع مقدس دچار دستگاه روایت سازی شده ایم، اظهار داشت: در این مسیر لازم است تا از روایت سازی جناحی و غیر منطقی پرهیز شود.
نظر شما