به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، پرویز خالقی ظهر پنج شنبه در واکنش به افزایش غیر منتظره تعداد و حجم محموله های گندم سن زده نسبت به سال گذشته با اعلام پیشنهاد فوق افزود: وزارت بازرگانی مسئول و متولی خرید و ذخیره سازی گندم مصرفی مردم بوده و گندم های خریداری و ذخیره شده در چرخه تولید آرد و نان کشور قرار می گیرد.
وی ادامه داد: لذا با توجه به اینکه متولی اصلی نظارت بر امر تولید گندم، فرهنگ سازی و آموزش کشاورزان در تمامی مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول از جمله معرفی بذور اصلاح شده و سموم دفع آفات نباتی مناسب و ... وزارت جهاد کشاورزی است، لذا پیشنهاد می شود از سنوات آتی جهاد کشاورزی متولی خرید ، ذخیره سازی و مصرف گندم های غیر خوراکی باشد.
خالقی با اشاره به اینکه جهاد کشاورزی می تواند گندم های غیر خوراکی ( با کیفیت پایین ) را در مراکز تحت پوشش خود مصرف نماید گفت: گندم های موصوفه پس از خریداری می تواند در واحدهای تحت پوشش آن سازمان از جمله مرغداری ها و ... به عنوان خوراک دام و طیور مورد استفاد قرار گیرد.
مدیر عامل شرکت غله زنجان افزود: این رویه مزایا و محاسن فراوانی از جمله به حداقل رساندن احتمال اختلاط گندم های سالم با ناسالم ، کوتاه کردن دست دلالان و افراد فرصت طلب و سود جو ، ممانعت از ورود مجدد آن به چرخه تولید و تهدید سلامت عمومی جامعه، عدم تداخل وظایف و مراکز خرید، افزایش سهولت، روانی و سرعت خرید و نیزکاهش بازده زمانی خرید و ذخیره سازی را به همراه خواهد داشت.
خالقی ادامه داد: در نتیجه هزینه تمام شده و مهمتر از همه مضاعف گردیدن انگیزه زارعین و نیز دست اندرکاران ذیربط در وزارت جهاد کشاورزی در نظارت و کنترل هر چه بیشتر و بهتر در تمامی مراحل کاشت ، داشت و برداشت و بالطبع روند شتابان و روبه رشد ارتقای هر چه بیشتر کیفیت محصول تولیدی ، کاهش ضایعات ، افزایش سلامت جامعه ، فراهم آمدن زمینه صادرات و ارتقای روزافزون بهره وری و ... را در پی خواهد داشت.
نظر شما