تهمینه دانیالی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهر، عشایر کشور را یکی از ارکان های مهم جمعیتی و اقتصادی کشور برشمرد و افزود:عشایر به عنوان تلاشگران عرصه اقتصادی نقش بسزایی در بحث خودکفایی دارند.
وی ایجاد نمایشگاه های دائمی در واحدهای دانشگاهی را گامی اساسی در جهت آشنایی با آداب و سنن مناطق مختلف و شایستگی و قابلیت های بالقوه آنها در راستای حفظ میراث گذشتگان و افتخارات تاریخی کشورمان در حوزه های مختلف عنوان کرد.
وی تأکید کرد: این نمایشگاه ها در مراکز دانشگاهی فرصتی مناسب برای تحقیق و پژوهش اساتید و دانشجویان را از این حوزه فراهم می کند.
تهمینه دانیالی ایجاد بازارچه های صنایع دستی در مراکز استانها و تعمیم آنها به شهرستانهای مطرح را از اولویت کاری سازمان میراث فرهنگی کشور برشمرد و افزود: ایجاد بازارچه صنایع دستی در استان آذربایجانشرقی از مصوبات سفر سوم ریاست محترم جمهوری به این استان است که امیدوارایم با عنایت مسئولان استانی و سازمان صنایع دستی و میراث فرهنگی و گردشگری که طرح ایجاد آن در کمیسیون ماده 32 پذیرفته شده تا سال 90 شاهد راه اندازی آن در سطح استان آذربایجان شرقی باشیم.
وی، راه اندازی این بازارچه را کمک به توسعه صنایع دستی، ارتقای افراد شاغل دراین صنعت و نیاز سنجی مشتریان داخلی و خارجی عنوان کرد و افزود: این ابتکار زمینه ای را فراهم می نماید که علاوه بر تولید زنده و بازاریابی و فروش مناسب با حضور گردشگران داخلی و خارجی شود.
دانیالی گفت: با ایجاد شرکت مادر تخصصی در حوزه صنایع دستی و آموزشی مقدمات لازم برای ارتقای بهره وری و بالا بردن تولیدات صنایع دستی با آموزش علاقمندان تدارک دیده شده است.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی کشور با بیان اینکه قبل از سال 84 کل آموزش دیدگان دراین بخش 290هزار نفر بود گفت: در دولت نهم این رقم به 500 هزار نفر و بر اساس برنامه پیش بینی شده این رقم در دولت دهم از یک میلیون نفر نیز بیشتر خواهد شد.
وی، از اهداف این دوره ها و طرح های آموزشی را برنامه ریزی در تولید براساس نیاز مشتریان برشمرد و افزود: استان آذربایجان شرقی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی این استان در تحقق برنامه های آموزشی جزو سه استان برتر کشور است.
نظر شما