عبدالله صفایی نسب معاون فنی و امور حسابرسی شرکتها در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: براساس مفاد بند (1-2-9) پروانه فعالیت شرکت مخابرات ایران، هزینه اتصال مشترکان تلفن همراه دائمی حداکثر مبلغ یک میلیون و 200 هزار ریال (به استثناء مالیات متعلقه) تعیین شده در حالیکه شرکت ارتباطات سیار پس از صدور پروانه مذکور کماکان نسبت به فروش سیم کارت دائمی به مبلغ 2 میلیون و 880 هزار ریالی و یک میلیون و 500 هزار ریالی اقدام کرده است.
معاون فنی و امور حسابرسی شرکتها در دیوان محاسبات گفت: این موضوع باعث شده تا پایان آبان ماه سال 88 (از زمان صدور پروانه تا تاریخ 30 آبان ماه سال 88) جمعاً مبلغ 224 میلیارد ریال بیش از قیمت مصوب از متقاضیان دریافت شده است.
صفایی افزود:هر چند هیئت مدیره شرکت ارتباطات سیار بر اساس مصوبه شماره 352 در تاریخ 19 بهمن ماه سال 87 اقدام به تغییر اجزای قیمت واگذاری هر خط سیم کارت دائمی با حفظ همان مبلغ 2 میلیون و 880 هزار ریال کرده است لیکن با توجه به حاکم بودن مفاد پروانه شرکت مخابرات دریافت هر گونه وجهی خارج از پروانه فعالیت غیرقانونی است.
وی تاکید کرد: موضوع توسط حسابرس کل دیوان پیگیری شده که علاوه بر اعلام موضوع به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در تاریخ 28 شهریورماه سال 89 جهت پیگیری و اقدام قانونی به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام شده است.
این مقام مسئول گفت: عدم نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که موجب دریافت وجه از مردم شده مورد پیگیری جدی دیوان محاسبات کشور است و نظر دیوان بر این است که علاوه بر اصلاح تعرفه به مبلغ تعیین شده در پروانه (یک میلیون و 200 هزار ریال) وجوه اضافه دریافتی از مردم عودت داده شود.
نظر شما