مریم والامقام در حاشیه اختتامیه هفدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با اشاره به اینکه رادیو تئاتربرای نخستین بار در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان اجرا شد، اظهار داشت: این نوع از نمایش به عنوان یک نمایش جدی و آکادمیک، باید به درستی برای قشر مخاطب معرفی میشد که متأسفانه این مهم اتفاق نیفتاد.
وی با اشاره به قوت کارهای تهران در مقایسه با کارهای دیگر استانها به دلیل برخورداری از امکانات و تجهیزات لازم، افزود: نباید آثار ارائه شده از سوی تهران با تولیدات استانها در یک سطح مورد ارزیابی و داوری قرار گیرد.
والامقام با اشاره به اینکه تولیدات تهران به دلیل داشتن تجربه بیشتر و امکانات بهتر مقبولیت بیشتری دارند، گفت: رادیو تئاترمهجورترین بخش جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان بود در صورتی که توجه به این بخش ابتکاری و جدید میتواند روزنه مناسبی را برای برقراری ارتباط بیشتر مخاطب با تئاتر و رادیو و ارائه آثار بهتر را موجب شود.
وی با بیان اینکه امکانات فعالان رادیو تئاتر همدان در حد صفر بود، خاطر نشان کرد: وجود مشکل در بخش سیستم صوتی، سالن اجرای نمایش رادیوتئاتر، نبود جلسه نقد و بررسی پس از نمایش و اطلاع رسانی ضعیف در این حوزه را میتوان به عنوان بخشی از مشکلات برشمرد.
والامقام با ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره در همدان اظهار داشت: برگزاری جشنواره و گردهمایی گروههای ایرانی و خارجی موجب ارتقای کیفی کارها و کسب تجربیات بیشتر در حوزه تئاتر می شود.
هفدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان از هفتم تا یازدهم مهر ماه در همدان برگزار شد.
نظر شما