به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدعلی چراغی گفت: قانون ارتقاء بهرهوری خدمات بالینی که به قانون کاهش ساعات کاری پرستاران مشهور شده مدتی است که در گیرودار تصمیمات دولت و مجلس قرار دارد و تشکیل این جلسه به اجرایی شدن و تعیین تکلیف نهایی آن کمک میکند.
وی افزود: البته وزارت بهداشت با پرداخت اضافه کار به پرستاران و تلاش برای جلوگیری از ضایع شدن حق پرستار در صدد بسترسازی برای جبران کمبود نیروی پرستاری و اجرایی شدن این قانون است. ولی این اقدامات کافی نیست.
چراغی با اعلام اینکه طبق محاسبات در برنامه پنجم توسعه، تعداد تختهای بیمارستانی به 33 هزار تخت میرسد، گفت: برای اداره این تختها 47 هزار پرستار باید استخدام شوند که به دلیل محدودیت منابع اعلام شده 23 هزار پرستار استخدام میشوند ولی متأسفانه از این استخدام هم خبری نیست.
وی حوادث اخیر برای پرستاران یاسوجی را مثال زد و بیان داشت: این حوادث به دلیل کمبود نیروی پرستاری است. به نحوی که در برخی از مراکز درمانی 30 تخت بیمارستانی را 4 پرستار اداره میکنند.
چراغی، کاهش ساعات کاری پرستاران را باعث تقویت سلامت جسمی، روانی ، اجتماعی و فرهنگی دانست و گفت: انصافا رئیس جمهور در خصوص استخدام پرستاران و اجرای قانون کاهش ساعات کاری پرستاران دستورات لازم را صادر کرده و به نوبه خود کمک لازم را کرده است و مجلس شورای اسلامی با عنایت بیشتر به این قانون میتواند کار را یکسره کند.
نظر شما