به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، دکتر غلامرضا حیدری سه شنبه شب در نشست خبری افزود: از این میزان اعتبار، اعتباری معادل 3.5 میلیارد تومان برای تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی استان در نظر گرفته شده که بیشتر این تجهیزات در شهرستانهای محروم استان مستقر خواهد شد.
وی اظهار داشت: طی مدت اخیر نیز حدود 600 میلیون تومان نیز از طرف وزیر بهداشت برای بیمارستانهای استان اختصاص داده شده که متناسب با تختهای بیمارستانی در بین شهرستانها توزیع خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: در نظر داریم دستگاه تشخیصی که دارای هزینه های بالایی نیز هستند به ویژه دستگاه رادیوتراپی برای تشخیص بیماران سرطانی تامین کنیم که از مراجعه این بیماران به استانهای همجوار کاسته شود.
حیدری با اشاره به مشکلات اورژانسها در بیمارستانهای استان و تامین رضایت بیماران افزود: در بخشنامهای به بیمارستانها ابلاغ شده هیچ وجهی در بدو ورود به صورت علی الحساب از بیماران اخذ نشود و مردم نیز همکاری لازم در زمینه پرداختها بعد از ترخیص، با بیمارستانها داشته باشند.
حیدری درخصوص تامین دستگاه های تشخیصی در استان گفت: در بخش خصوصی دو مجوز یکی در برازجان برای سی تی اسکن، ماموگرافی و ام.آر.آی و یکی در بوشهر برای ام.آر.آی داده شده و در بخش دولتی نیز در کنگان مقدمات راه اندازی سی.تی.اسکن انجام شده و در گناوه نیز با مذاکراتی که با بنیاد شهید به عمل آمده امیدواریم در چند ماه آینده سی.تی.اسکن گناوه نیز به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به اقدامات درمانی صورت گرفته در سال 89 گفت: یکی از موضوعات مهم، تامین نیروی متخصص در سطح استان بود که با هماهنگیهای انجام شده تا پایان مهرماه 30 نفر از متخصصین در رشتههای مختلف وارد استان خواهند شد و بخش عظیمی از نیازها به ویژه در مناطق محروم برطرف خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: این افراد به صورت تمام وقت در اختیار بیماران قرار خواهند گرفت و ارتباط مالی بین پزشک و مردم از بین خواهد رفت که در این صورت رضایت مندی بهتری ایجاد خواهد شد.
حیدری با اشاره به سوء تفاهم هایی که در خصوص بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه به وجود آمده، تصریح کرد: با مذاکراتی که با امام جمعه و فرماندار محترم گناوه داشته ایم در خصوص مدیریت دو بیمارستان امیرالمؤمنین و سوانح و سوختگی بحث شده و از آنجا که در سال 88 میانگین پذیرش بیمار در بیمارستان سوختگی گناوه در روز دو نفر بوده و در سال 89 نیم نفر بوده است بر آن شدیم از ظرفیتهای این بیمارستان به طور مطلوب استفاده کنیم زیرا در حال حاضر از ظرفیتهای خالی و نیروی انسانی این بیمارستان به خصوص در بخشهای ویژه بهره کافی برده نمی شود و اگر ظرفیت بیمارستان امیرالمومنین گناوه پر باشد بیمار را به بوشهر اعزام می کنند و این کار منطقی نیست.
حیدری اضافه کرد: درصد هستیم مدیریت این دو بیمارستان را ادغام کنیم و با همان امکانات و ظرفیت در جهت کمک به مردم شهرستان استفاده بهینه شود.
نظر شما