۲۵ مهر ۱۳۸۹، ۱۴:۰۱

عزتی در گفتگو با مهر:

نحوه اجرای اصل 44 مانع توسعه مناطق محروم است

نحوه اجرای اصل 44 مانع توسعه مناطق محروم است

ایلام - خبرگزاری مهر: رئیس مجمع نمایندگان استان ایلام با اشاره به نحوه اجرای سیاست‌های اصل 44 تصریح کرد: مناطق محروم از این تصمیمات آسیب خواهند دید زیرا بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در استان‌های محروم کشور علاقه‌ای ندارد.

علی عزتی در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: وضعیت استان ایلام در کشور که وضعیت نامناسب این استان را ثابت می کند، متاسفانه از جمعیت 600 هزار نفری استان ایلام 110 هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد و 80 هزار نفر مستمری بگیر بهزیستی هستند.

وی گفت: بیکاری مردم استان ایلام را فراری داده است و این استان به یک استان مهاجر فرست در کشور تبدیل شده است و ایلام نیاز به حمایت و محبت مسئولان کشور دارد.

رئیس مجمع نمایندگان استان ایلام با اشاره به اجرای سیاست‌های اصل 44 تصریح کرد: مناطق محروم از این تصمیم آسیب خواهند دید، چرا که بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در استان‌های محروم کشور علاقه‌ای ندارد.

به اعتقاد رئیس نماینده مجمع نمایندگان مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی سرمایه‌گذاران حاضر نیستند در مناطق محروم به‌ویژه در بخش صنعت سرمایه‌گذاری کنند، از این‌رو چنانچه دولت احداث و ایجاد کارخانجات صنعتی را در این استان‌ها مشروط به حضور بخش خصوصی بداند، عملا تأسیس شهرک‌های صنعتی و کارخانجات امکان‌پذیر نخواهد بود.

عزتی گفت: براساس نظر سنجی انجام شده از سوی سازمان ملی جوانان مهم ‌ترین خواسته جوانان کشور از دولت ایجاد اشتغال است.

این نماینده مجلس ادامه داد: آمارهای به دست آمده از پیمایش ملی ارزش‌ها و نگرش‌های جوانان که از سوی سازمان ملی جوانان انجام شده نشان می‌دهد که 32‌ درصد جوانان کشور معتقدند که مهم‌ترین وظیفه دولت در برابر جوانان تأمین شغل و ایجاد امنیت شغلی است.

عضو کمیسیون تلفیق برنامه پنجم توسعه اظهار داشت: سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های متفاوت ‌باید 51‌ درصد اعتبار مورد نیاز را تأمین کنند و 49 ‌درصد مابقی را دولت در قالب تسهیلات به آنها واگذار خواهد کرد اما از آنجا که تأمین این اعتبار در مناطق محروم دشوار است تا‌کنون استقبالی از این نوع طرح‌ها به عمل نیامده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان ایلام افزود: چنانچه دولت اجرای اصل ‌44 را به‌ ویژه در مناطق محروم برای یک دوره زمانی محدود به تعویق بیندازد و اعتبار مورد نیاز اجرای طرح‌های صنعتی و کشاورزی را خود به دست گیرد، می‌توان انتظار داشت که با ایجاد اشتغال، بخشی از مشکل فقر و بیکاری در این استان‌ها کنترل یا حل شود.

علی عزتی گفت: متأسفانه اصل 44 قانون اساسی عامل پیشرفت کلانشهرها و مانع برای توسعه مناطق محروم شده است.

وی تصریح کرد: یکی از اهداف سیاست اصل 44 قانون اساسی کاهش تصدیگری دولت در سرمایه گذاری طرحهای اشتغالزایی است اما تاکنون نتایج مثبت این طرح در استان ایلام نمایان نشده و طرحهای اشتغالزایی این استان در بلاتکلیفی بسر می برد.

این نماینده مجلس افزود: ایلام یکی از استان های محروم و توسعه نیافته کشور است که از زمان شروع اصل 44 قانون اساسی هنوز به توسعه ای که می توانست دست یابد، نرسیده است و در حال حاضر شاهد عدم سرمایه گذاری بخش خصوصی و کاهش سرمایه گذاری دولت در استان هستیم.

نماینده دهلران، دره شهر و آبدانان اظهار داشت: با توجه به اینکه فقر و بیکاری در استان‌های محروم کشور از جمله بزرگ‌ترین مشغله‌های مردم است، انتظار می‌رود تا دولت نسبت به سرمایه‌گذاری در این مناطق برای ایجاد شغل، حداقل برای چند سال اجرای سیاست‌های اصل 44 را تنها در استان‌های محروم کشور معلق نگه دارد.

کد خبر 1165159

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha