عادل دریس در گفتگو با خبرنگار مهر در خرمشهر افزود: این بانوان نشان دادند می توانند در تمامی عرصه های علمی و پژوهشی حضور داشته و در عرصه سازندگی کشور ایفای نقش کنند.
وی حضور 15 نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد (رشته های دریایی دانشگاه علوم تحقیقات تهران) در این دوره را نشان از عزم جدی بانوان برای رسیدن به جایگاه واقعی دانست.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر اظهار داشت: با برگزاری این دوره، بانوان ایرانی توانسته اند در منطقه خود را به عنوان سدشکن و پیشاهنگ حضور در عرصه صنعت دریانوردی معرفی کنند.
وی ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک شاهد استخدام بانوان دریانورد در کشتیهای مسافربری باشیم.
دریس همچنین از دوره آشنایی و اصول نگهبانی بیسیم های دریایی در اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر خبر داد و گفت: از آنجا که صنعت الکترونیک روز به روز در حال گسترش است برای هماهنگی بیشتر و تدوین استانداردهای مربوطه، این اداره کل برای اولین بار در منطقه جنوب غرب استان خوزستان تصمیم به برگزاری دوره آشنایی و اصول نگهبانی بیسیم های دریایی کرد.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر درباره اهداف این دوره آموزشی گفت: از مهمترین اهداف این دوره آموزشی می توان به کاهش سوانح دریایی و نجات جان افراد در مواقع اضطرار و همچنین چگونگی ارسال و دریافت پیام اضطرار از طریق دستگاه(VHF/DFC ) اشاره کرد که دریانوردان برای آموزش عملی تمرین خود را در کارگاه آموزشی ادامه دادند.
دریس یادآور شد: این دوره با جدیدترین متد و وسایل کمک آموزشی به صورت سمعی، بصری و نوشتاری برگزار شد.
بندر خرمشهر در محدوده ای به وسعت 230 هکتار در شمال غربی خلیج فارس و در محل تلاقی اروند رود و رودخانه کارون بر روی زمینهای پست باتلاقی که در هزاران سال از ته نشستها رسوبی اروند رود به وجود آمده اند، واقع شده است.
بندر خرمشهر به عنوان بخشی از استان خوزستان و همجواری با کشور عراق یک منطقه استراتژیک از نظر تجاری، اقتصادی و سیاسی به شمار می رود.
در سال 1308 اولین اسکله تجاری بزرگ خرمشهر برای پهلو گرفتن یک فروند کشتی اقیانوس پیما مورد بهره برداری قرار گرفت.
نظر شما