به گزارش خبرگزاری مهر، ادغام انسان و ماشین میتواند به خلق تکنولوژیک آگاهیهایی به مراتب باهوشتر از انسان منجر شود، موضوعی که امروزه بسیار جذاب و مورد علاقه پژوهشگران است و از چارچوبهای گذشته در رابطه با فناوری فراتر میرود و با شکل تازهای از نابرابریها و مشکلات مربوط به حقوق بشر و حفظ هویت انسان در آینده مرتبط است.
این موضوع البته ارتباطی مستقیم نیز با مباحث جدید در علوم مهندسی به عنوان مرکزی برای هر گونه فعالیتهای انسانی در آینده نظیر فناوریهای نانو، رباتیک و ژنتیک دارد و به کار رهبرانی میآید که میکوشند به درک و تسهیل توسعه تکنولوژیهای پیشرفته و به کار بردن، تمرکز و راهبری این ابزارها برای مقابله با چالشهای بزرگ انسان دست یابند.
در همایش "تکینگی مدیریت شده" که به مناسبت روز جهانی فلسفه در سال 2010 در رومانی برگزار میشود، الکساندرو سوردو، آنا کارولینا رگنر، کوروویلا پاندیکاتو، میهای والیسای، لوچیانو فلوریدی، لورنزو ماگنانی، آوریل کودوبان، کالین اشمیت، امیلیا گولیسیاچ و ویروئل گولیسیاچ سخنرانی خواهند کرد.
این همایش از 26 تا 28 اکتبر 2010 (چهارم تا ششم آبان 1389) با تأکید بر متافیزیک، کلام، فلسفه و اخلاق تکنولوژیک، فلسفه و روانشناسی هوش مصنوعی، فلسفه ذهن، نوروبیولوژی و علوم ارتباطات از سوی انجمن فلسفه، مهندسی و اخلاق تکنولوژیک رومانی، در دانشگاه سوسیوای رومانی برگزار خواهد شد.
نظر شما