۱۸ مهر ۱۳۸۹، ۱۷:۴۹

بهداشت و درمان مازندران با کمبود نیروی انسانی مواجه است

بهداشت و درمان مازندران با کمبود نیروی انسانی مواجه است

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: دستگاه بهداشت و درمان استان با کمبود نیروی انسانی در بیمارستانها و مراکز درمانی مواجه است.

به گزارش خبرنگار مهر در تنکابن، محمد مهدی ناصحی ظهر یکشنبه درنشست روسای بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی مازندران در بیمارستان شهید رجایی تنکابن، تلاش مضاعف مسئولان بخصوص روسای بیمارستانها در خدمات رسانی مطلوب به جامعه را متذکر شد و افزود: مشکلات موجود در بخش درمان بسیار زیاد و حل آنها در گرو برنامه ریزی روسای بیمارستانها و استفاده از همه ظرفیتهای موجود است.

وی به کمبود نیرو به عنوان مشکل اساسی نظام بهداشت و درمان استان اشاره کرده و اجرای برنامه حاکمیت بالینی و منشور حقوق بیماران و کارکنان را ضروری دانست.

ناصحی از اجرای قطعی حسابداری تعهدی در سطح استان از  روز 15 آذر ماه امسال خبر داده وگفت: جذب خیرین سلامت ، جذب نیروهای متخصص بخصوص ارتوپدی و نوروسرجری و نظارت بر ترخیص بیماران با میل شخصی از اهم برنامه های دانشگاه است.

رئیس دانشگاه  علوم پزشکی مازندران، نقش مدیران بیمارستان ها را در ساماندهی مشکلات درمان بیماران مهم دانست و گفت خدمت به جامعه وظیفه همه کارکنان نظام سلامت بوده و باید برای ارتقا آن تمام توان خویش را به کار گیریم.

فرزاد بزرگی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشگی مازندران با اشاره به تلاش مسئولان بیمارستان های استان در دستیابی به اهداف والای نظام بهداشت و درمان و دانشگاه و مشکلات و چالشهای پیش روی متولیان نظام سلامت استان گفت: با توجه به  شروع برنامه هدفمندی یارانه ها ، اقدامات لازم جهت کاهش هزینه های مازاد و افزایش درآمد در بیمارستانها انجام می شود.

وی با اشاره به شروع برنامه حاکمیت بالینی در بیمارستانهای استان، رضایت مندی بیماران را بسیار مهم دانست و از همه مسئولین خواست تا در جهت نیل به این منظور تمام تلاش خود را به کار گیرند.

برزگر مشاور استاندار و مدیرکل اسبق سازمان بهداشت جهانی در کشورهای شرق مدیترانه ،ارتقاء سیستم بهداشت جامعه و فرهنگ سازی در این خصوص را جزء جدا ناپذیر نظام سلامت دانست و با اشاره به موفقیتهای جمهوری اسلامی ایران در سطح کشوری و بین المللی گفت: بسیاری از کشورهای جهان حتی کشورهای پیشرفته مثل آمریکا از روشهای موفق اجراشده در ایران الگوبرداری کردند.

رنجبران معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز وضعیت کنونی مصرف اعتبارات ، بکارگیری نیروها و روند صعودی هزینه های پرسنلی را نامطلوب برشمرد و از روسای بیمارستانها تقاضا کرد نظارت بیشتر و موثرتری بر این امور داشته باشند.

وی تاخیر در ارسال اسناد بیمه ای ، نظارت ناکافی بر هزینه ها و عملکرد کارکنان و پیمانکاران طرف قرارداد ، جذب نیرو بدون برنامه و هماهنگی با دانشگاه را ازمشکلات فعلی بیمارستانهای استان برشمرد.

رنجبران با اشاره به اینکه اجرای حسابداری تعهدی از ماههای آینده  در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار می شود از روسای بیمارستانها خواست نظارت بیشتری بر هزینه های بیمارستانی و پرسنلی اعمال کنند.

صالح طبری، مدیرکل بیمه خدمات درمانی مازندران نیز با بیان مسائل و مشکلات فیمابین سازمان بیمه و بیمارستانها ، همکاری متقابل سازمانهای بیمه گر و بیمارستانها را شرط لازم برای احقاق حقوق مراکز درمانی عنوان کرد و گفت عدم ارسال به موقع اسناد به سازمانهای بیمه گر باعث چالشهای زیادی برای سازمان خدمات درمانی شده است.

وی قول مساعد داد تا مراکز درمانی که تا پانزدهم هر ماه اسناد خود را به سازمان ارسال کنند تا در اسرع وقت مطالباتشان پرداخت شود.

کد خبر 1167924

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha