حسن ضیاء الدینی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: استفاده از فست فودها و غذاهای آماده و عدم تحرک کودکان و نوجوانان موجب شیوع چاقی مفرط در بین آنها شده است.
مدیر کل دفتر سلامت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی وزارت آموزش و پرورش افزود: متاسفانه خانواده ها به جای اینکه مواد خوراکی و غذای سالم برای میان وعده مدرسه فرزند خود آماده کنند ترجیح می دهند غذاهای آماده و فست فودی به فرزندان خود بدهند در حالی که این نوع تغذیه ها موجب چاقی بیش از حد آنها در سنین پایین می شود.
ضیاء الدینی در ادامه از فعالیت 700 مدرسه مروج سلامت در سال تحصیلی جاری در کل کشور خبر داد و گفت: در این مدارس سعی شده که بوفه، بهداشت محیط، رعایت سلامت کارکنان، سرویسهای بهداشتی، کلاس و نیمکت و نور استاندارد باشد و برای تمامی دانش آموزان شناسنامه سلامت صادر شود.
وی ادامه داد: بیش از 300 مدرسه مروج سلامت در شهرها و مابقی در روستاها با مشارکت سازمان نوسازی مدارس، دفتر مشاوره تحصیلی و تربیتی و وزارت بهداشت ایجاد شده اند.
مدیرکل دفتر سلامت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه واکسن دیفتری و کزاز به یک میلیون و 200 هزار دانش آموز در سال تحصیلی گذشته تزریق شده گفت: همچنین طی این مدت یک میلیون و 300 هزار دانش آموز متولد سالهای 68 تا 71 واکسن هپاتیت ب را در سه مرحله دریافت کرده اند.
نظر شما