دکتر مرضیه وحید دستجردی با اشاره به آثار و تبعات تغییر الگوی زندگی مردم، به خبرنگار مهر گفت: طبق آمارهای جهانی هر سال حدود دو میلیون نفر از مردم دنیا به علت کمتحرکی جان خود را از دست میدهند.
توزیع عوامل خطر در بروز بیماریهای قلبی و عروقی در سنین 15 تا 64 سال در کشور که مربوط به سال 88 است نشان می دهد که 43.9 درصد دچار اضافه وزن و چاقی هستند و سطح فعالیت بدنی 38.9 درصد این افراد پایین است.
دستجردی با تاکید بر انجام فعالیت ورزشی و تغذیه صحیح به عنوان دو عامل مهم در سلامت افراد افزود: تنها 20 درصد مردم به طور مرتب و منظم ورزش می کنند.
وزیر بهداشت با اشاره به روند رو به افزایش بیماریهای غیرواگیر که سلامت مردم را تهدید می کند، گفت: حدود 11 درصد ایرانیها دیابت دارند که نیمی از این افراد از بیماری خود خبر ندارند.
دستجردی با اعلام اینکه در حدود 12 درصد مردم کشور نیز در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار دارند، ادامه داد: اگر افراد روزانه 30 دقیقه پیاده روی کنند تا 50 درصد ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش میدهند
دکتر فریدون عزیزی، رئیس مرکز تحقیقات غدد درون ریز و متابولیسم کشور نیز اخیرا گفته بود که ابتلا به چاقی و اضافه وزن در خانواده های ایرانی رو به افزایش است.
نتایج مطالعات مرکز تحقیقات غدد درون ریز در تهران نشان می دهد که چاقی مفرط در زنان 35 درصد و در مردان 15 درصد است، یعنی وزن طبیعی مردان دو برابر بیشتر از زنان است.
نظر شما