به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا عظیمی افزود: از چهارم مهر ماه سال جاری برنامه زمان بندی در خصوص پیاده کردن رقومی شاخصهای اطلاعات محدوده اکتشافی و معدنی به سازمانهای صنایع و معادن استانها ابلاغ شده است.
وی بازرسی عمومی و اصلاح محدوده معدنی را از برنامه های جدی این اداره کل ذکر کرد و گفت: در نرم افزار جدید معادن کشور ثبت اطلاعات به صورت GIS خواهد بود وهمه سوابق قبلی محدوده های معدنی نیز ثبت خواهد شد.
عظیمی تصریح کرد: مطابق این برنامه کارشناسان دفتر امور اکتشاف موارد اجرایی،نظارت و کنترل و راه اندازی مربوط به پیاده سازی GIS را در سطح کشور انجام خواهند داد.
به گفته وی هم اکنون از 30 استان کشور، اصلاح محدوده های اکتشافی و معدنی برای سه استان پایان یافته و برای هفت استان نیز در حال اجرا است.
عظیمی گفت: تا دو ماه آینده پنج استان فاقد سیستم GIS نیز با هماهنگی کارشناسان دفتر امور اکتشاف سیستم آنان به بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: 15 استان دارای اطلاعات رقومی نیز نیاز به نظارت تطبیقی دارند و پنج استان دیگر نیز نیاز مبرم به اجرای اصلاح و ساماندهی محدوده ها را دارند.
مدیرکل اکتشاف وزارت صنایع و معادن اعلام کرد: به منظور راه اندازی ، نظارت و بازرسی از پیاده سازی و اجرای کردن نرم افزار تخصصی GIS این اداره آماده هر گونه کمک و مساعدت به سازمانهای استانی است.
عظیمی تصریح کرد: رقومی کردن اطلاعات و مشخصات محدودهای اکتشافی و معدنی شرط اول برای اجرای طرح سراسری "کاداستر" ( ثبت اینترنتی محدوده های معدنی) در کشور است.
نظر شما