رئیس اداره محیط زیست چابهار با تائید خبر قاچاق بازهای شکاری از منطقه چابهار به کشورهای حاشیه خلیج فارس به خبرنگار مهر گفت: کار مبارزه با قاچاقچیان را در دستور کار داریم ولی واسطه های محلی که در ازای گونه های نادر مبلغی دریافت می کنند با عربها همکاری می کنند.
اشرف علی حسینی تاکید کرد: فعالیت میدانی برای کنترل منطقه و آگاهی سازی و آموزش مردم محلی در دستور کار اداره کل و اداره محیط زیست چابهار است و تلاش می کنیم از قاچاق گونه های نادر مثل بازهای شکاری به کشورهای عربی جلوگیری کنیم.
وی از تخریب مکانهای زنده گیری پرنده ها اشاره کرد و گفت: کوخه شکار مکانی است که برای زنده گیری پرندگان استفاده می شود و در کنترل محیط بانان تعدادی از این کوخه ها تخریب شده است ولی مردم محلی دوباره اقدام به همکاری با قاچاقچیان پرنده که عرب هستند می کنند.
وی تاکید کرد: در کنار جلوگیری کار آموزش و فرهنگسازی برای حفظ گونه های جانوری و به طور کلی محیط زیست بی نظیر منطقه در دستور کار است که البته آرام آرام مردم منطقه با ما همکاری می کنند تا دست متجاوزان به محیط زیست را قطع کنیم.
پیش از این مقامات سازمان محیط زیست در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه ورود شکارچیان عرب به ایران امری بدیهی است گفته بودند شکارچیان عرب بر خلاف اروپائیان بعد از آنکه برای شکار با مجوز به ایران می آیند تمام اطلاعات مسیرها را پیدا می کنند و در دوره های بعد به شکل قاچاق وارد کشور می شوند و به طور قطع حضورشان در خوزستان تایید شده است.
غیر از خوزستان در استان کرمان نیز شایعاتی مبنی بر حضور شکارچیان عرب شنیده شده است و به این ترتیب گونه های پرنده در ایران کاملا در معرض خطر هستند.
سال گذشته شکارچی سابقه دار کویتی که در حال شکار پرنده در خوزستان دستگیر شده بود تنها به یک و نیم سال حبس تعلیقی و 56 میلیون تومان (یک و نیم میلیون دینار کویت) جریمه نقدی محکوم شده بود که بعدها به سادگی آزاد شد.
نظر شما