۲۲ مهر ۱۳۸۹، ۱۷:۵۵

حسینی بوشهری:

1400 روایت در منابع اسلامی پیرامون مهدویت وجود دارد

1400 روایت در منابع اسلامی پیرامون مهدویت وجود دارد

قم - خبرگزاری مهر: نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مقوله انتظار و مهدویت را از مسائل فرامذهبی و فرا دینی عنوان کرد و گفت: حدود یکهزار و 439 روایت در منابع اسلامی پیرامون مهدویت وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری ظهر پنجشنبه در همایش انتظار و مهدویت در آموزه‌های رضوی طی سخنانی با بیان اینکه مقوله انتظار و مهدویت از مسائل فرا مذهبی، فرا اسلامی و فرادینی است گفت: مسئله انتظار منحصر به شیعه، مسلمانان و یا ادیان ابراهیمی نیست، بلکه در میان مارکسیست‌ها که اعتقاد به خدا ندارد، وقتی به قضاوت می‌نشینند آینده‌ای را برای پیروان خود نوید می‌دهند که جهان به این سبک باقی نخواهد ماند.

وی با اشاره به اینکه هزار و 439 روایت در منابع اسلامی پیرامون مهدویت وجود دارد گفت: حدود 560 روایت از روایاتی است که در کتب فریقین از رسول اکرم‌(ص) بیان شده است.

امام جمعه قم با تأکید بر اینکه تمامی ائمه به تناسب روایات و جملاتی درباره بشارت حضرت مهدی(عج) داشته‌اند گفت: در روایات اهل سنت و ائمه و مسائل مربوط به بقیه‌الله ذکر شده است، اما عده‌ای از سر جهل و نادانی می‌گویند که مسئله غیبت پس از شهادت امام حسن عسکری(ع) مطرح شده است.

در ایام غدیر به بحث مهدویت کمتر توجه می‌شود

وی در ادامه با تأکید بر اینکه خطبه غدیریه ازجمله خطبه‌هایی است که باید به حفظ آن اهتمام داشت بیان کرد: حفظ خطبه غدیر سنت گذشتگان بوده و باید حفظ شود، در این خطبه بیشتر به ولایت و خلافت حضرت علی‌(ع) پرداخته می‌شود و از اشارات و تصریحات به وجود امام زمان‌(عج) غافلیم.

امام جمعه قم با بیان این که در ایام غدیر به بحث مهدویت کمتر توجه می‌شود، اظهار داشت: در خطبه غدیر، رسول اکرم(ص) اشارات و تصریحاتی به وجود مقدس ولی عصر(عج) داشته است.

آیت الله حسینی بوشهری با تاکید بر اینکه اعتقاد به منجی در همه ادیان الهی و غیرالهی وجود دارد بیان داشت: برخی تعداد روایاتی که از امام رضا(ع) درباره حضرت مهدی(عج) وجود دارد را 19 و 35 روایت و برخی نیز 45 روایت عنوان کرده‌اند که در این روایات به اوصاف، ولادت، غیبت و نهی از نام بردن از آن حضرت، فضل انتظار، فرج مومنین با ظهور آن حضرت و تگناهای شیعه قبل از ظهور اشاره شده است.

در زمان انتظار مسئولیت ما سنگین است

وی به دیدگاه‌های موجود در زمان غیبت اشاره کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر در حد جزیی، عدم امر به معروف و نهی از منکر تا ظهور ولی عصر(عج)، واگذاری جامعه به حال خود و زمینه سازی بروز فساد برای تسریع در ظهور را از جمله دیدگاه‌های خطرناکی عنوان کرد که در زمان غیبت برخی آن را عنوان می‌کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که در زمان انتظار مسئولیت ما سنگین است، یادآور شد: تنها باور انقلاب اسلامی، باور مقدسی است که در عصر غیبت نباید حرام و حلال الهی تعطیل شود و باید وظیفه خود را در رعایت این مسئله تا روز قیامت انجام دهیم، همچنین جامعه را آگاه و زمینه را برای ظهور آماده کنیم.

حسینی بوشهری در پایان تأکید کرد: تلاش برای انجام وظیفه و رها نکردن جامعه به حال خود و آگاه سازی جامعه و ایجاد زمینه از این طریق برای ظهور ولی عصر(عج) از جمله تفکرات شیعی و انقلاب اسلامی است.

کد خبر 1170976

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha