به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی ظهر شنبه در نشست هم اندیشی مدیران، مدرسین و رابطین حوزه های علمیه اهل سنت استان های گلستان و گیلان گفت: حوزه های علمیه در تاریخ اسلام بدون شک مهمترین، با عظمت ترین و حساس ترین کار را که حفظ این میراث گرانبها است را انجام داده اند.
وی این میراث گرانبها و ارزشمند را قرآن و نسبت رسول خدا دانست و بیان کرد: حوزه های علمیه ضمن نگه داشتن آن، این میراث را پرورش و انتشار دادند که بعد از 1440 سال از بعثت حضرت محمد (ص) این میراث هنوز در حوزه ها وجود دارد.
آیت الله نورمفیدی ادامه داد: در شرایط مختلف حرف ها و سخنان زیادی پیرامون اسلام و دین زده شد اما علما و بزرگان حوزه های علیمه بودند که با کتابهای کلامی خود در آن زمان که برخی از آنان نیز برای این زمان نیز لازم است در برابر آن هجمه ها ایستادگی کردند.
وی گفت: عده ای نیز هستند که معتقدند دین وجود دارد، اما آن را یک امر شخصی می دانند و رابطه انسان با خدا را یک رابطه فردی می نامند.
وی یادآور شد: این شبهات متاسفانه طرفداران زیادی پیدا کرده که تنها مرجعی که می تواند به آن پاسخ دهد علما، روحانیون و مدرسین حوزه های علمیه هستند.
وی گفت: البته این ایستادگی در واقع وظیفه علما و روحانیت را سنگین تر می کند که خوشبختانه حوزه های علمیه اهل سنت در مصر، تا حدودی در عربستان و در سوریه و امارات به خوبی در برابر این جنگ حرکت کرده و ایستادگی کرده اند.
نظر شما