حمیدرضا حاجی بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاکدشت افزود: احداث مجتمع های آموزشی روستایی به همین منظور است تا در مدارس روستاها، آزمایشگاه، کارگاه، نمازخانه و از این قبیل تجهیزات و امکانات باشد.
وی تأکید کرد: 50 هزار مدرسه در روستاها وجود دارد و 50 درصد مدارس شهری نیز در حاشیه شهرهاست که باید به آنها کمکهای ویژه تعلق بگیرد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در پنج سال آینده نباید روستایی وجود داشته باشد که دانش آموزی در آن روستا درس نخواند و ادامه تحصیل ندهد.
استخرهای آموزش و پرورش به 400 باب خواهد رسید
وی در خصوص اجباری شدن آموزش شنا در مقطع سوم ابتدایی از مهرماه امسال و کمبود سرانه فضاهای ورزشی کشور گفت: هر کاری شروعی دارد که به طور حتم کمبودهایی نیز در اجرای آن کار احساس می شود.
این مسئول افزود: آموزش و پرورش در سراسر کشور در حال حاضر 116 استخر شنا دارد و به خصوص در تمامی مراکز استانها استخر وجود دارد.
وی تأکید کرد: حدود 40 استخر نیز در حال احداث است و در سفرهای دولت مصوب شده که این استخرها تا 400 باب افزایش یابد.
حاجی بابایی خاطرنشان کرد: اکنون که آموزش شنا در مقطع سوم ابتدایی در حال نهادینه شدن است، در شهرستانهای بزرگ و مراکز استانها مناطقی وجود دارد که آموزش و پرورش استخر ندارد و برای جبران این امر، استخرهای بخش خصوصی و تربیت بدنی اجاره می شود.
وی ادامه داد: اگر حداقل بتوان 50 درصد دانش آموزان را تحت پوشش قرار داد، موفقیت خوبی نصیب آموزش و پرورش خواهد شد.
مشارکت استانداریها و آموزش و پرورش در ساخت استخرها
عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: بر اساس مصوبه دولت، 50 درصد بودجه احداث استخرها توسط استانداریها پرداخت می شود و 50 درصد باقیمانده با مشارکت آموزش و پرورش تأمین می شود.
وی افزود: 400 استخری که سقف کار قرار گرفته است باعث می شود که هیچ شهرستانی در کشور بدون استخر نماند.
حاجی بابایی بیان داشت: آموزش شنا در مقطع سوم ابتدایی، گامی اساسی برای فرهنگسازی ورزش و سلامت توأمان جسم و روح در جامعه است.
وی ادامه داد: توجه به ورزش و تربیت بدنی در کنار تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش، در دستور کار این وزارت قرار دارد.
نظر شما