به گزارش خبرنگار مهر، با گذشت 102 سال از اکتشف نفت در ایران، راه اندازی اولین خط تولید انبوه رشته های تکمیلی درون چاهی چاههای گاز ترش منجر به بومی سازی کامل چرخه تولید گاز طبیعی در بخش بالادستی صنعت نفت شده است.
مهدی فکور مدیر عامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران امروز با اشاره به بومی سازی مراحل ساخت، تکمیل و انبوه سازی رشته های تکمیلی درون چاهی برای چاههای گازی در داخل کشور، گفت: برای نخستین بار در کشور پس از مراحل مهندسی، طراحی و تولید آزمایشگاهی این قطعات به مرحله تولید انبوه رسید.
وی از راه اندازی رسمی اولین خط تولید رشته های تکمیلی درون چاهی با حضور وزیر نفت خبر داد و افزود: با تلاش متخصصان داخلی برای بی نتیجه کردن تحریمها و برطرف ساختن نیازهای داخلی تولید این تجهیزات انجام شده است.
این عضو هیئت مدیره شرکت ملی نفت با اعلام اینکه در شرایط فعلی تمامی قطعات رشته های تکمیلی چاههای دارای گاز ترش در داخل تولید و در اختیار صنایع بالادستی نفت و گاز قرار می گیرد، بیان کرد: تمامی مواد ساخت این قطعات بومی شده ضمن آنکه مراحل مهندسی، طراحی، تامین مواد اولیه، ساخت، آزمایش و نصب در چاههای نفتی و گازی به خودکفایی رسیده ایم.
وی با اشاره به صدور بخشنامه ای 14 مادهای توسط وزیر نفت برای حمایت از ساخت این تجهیزات، خاطر نشان کرد: این دستور منجر به بررسی منابع و سازندگان داخلی و تهیه وندورلیست سازندگان شد که در نهایت ساخت قطعات در دستور کار جدی قرار گرفت.
به گفته این مقام مسئول به زودی اولین خط تولید انبوه رشته های تکمیلی درون چاهی چاههای گازی با حضور وزیر نفت راه اندازی می شود.
نظر شما