به گزارش خبرگزاری مهر در یزد، علی اکبر محرابیان در بازدید از مجتمع های فولاد غدیر و ارفع و گندله سازی اردکان، اظهار داشت: بخش فولادسازی ارفع با پیشرفت 75 درصدی در زمان حدود 18 ماه با سرعت بسیار بالایی در حال اجراست و طبق زمانبندی، طرح های موجود جزو پرسرعتترین طرح های فولادی کشور هستند.
وی افزود: با اجرای این طرح ها، مجموع ظرفیت تولید فولاد تا پایان سال جاری به حدود 20 میلیون تن می رسد.
محرابیان همچنین از اجرای طرح احیا در کشور به میزان 20 میلیون تن خبر داد.
وزیر صنایع و معادن فعالیتهای بخش فولاد کشور را مثبت و این بخش را پرتحرک ارزیابی و خاطرنشان کرد: در بخش فولاد نوردی، طرحهای خوبی به بهره برداری رسیده و طرح های بزرگ دیگری در دست اجراست.
وی عنوان کرد: تولید فولاد در کشور تا پایان زمان کاری دولت دهم به جایگاه بسیار خوبی می رسد.
وزیر صنایع و معادن همچنین در مراسم افتتاح کارخانجات کاشی یاقوت میبد حضور یافت.
علی اکبر محرابیان در این مراسم از انجام مراحل مقدماتی تصویب منطقه ویژه کاشی و سرامیک خبر داد و افزود: در صورت تایید سازمان حفاظت محیط زیست، در دولت مانعی برای تصویب منطقه ویژه کاشی و سرامیک وجود ندارد.
وی با بیان اینکه میبد، شهرستانی با سابقه تاریخی، فرهنگی و صنعتی بالاست، خاطرنشان کرد: پتانسیل خوبی برای ایجاد و حمایت واحدهای کاشی و سرامیک وجود دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: واحدهای تولیدی به امید وجود بازار، به وجود آمدهاند بنابراین اگر نتوانیم منابع و تسهیلات خود را مدیریت کنیم، طبیعی است که ممکن است سرمایه گذاری مازاد صورت میگیرد و این سرمایه گذاری مازاد، مانع از ایجاد راندمان و بهره گیری از ظرفیتهای موجود می شود و خود این بزرگترین مانع برای رشد بخش صنعت است.
محرابیان ادامه داد: از ابتدای امسال طرحی اجرا شد که در آن که بر اساس نیاز کشور به کالا و اشباع یا عدم اشباع بازار از تولیدات از نظر وزارت صنایع و معادن، جواز تاسیس در دو گروه الف و ب صادر می شود.
وی گفت: در گروه الف امکان هر نوع حمایتی از سوی دولت وجود دارد اما در گروه ب سرمایهگذار باید ریسک طرح را مطالعه کرده و خود، منابع و تسهیلات را پیش بینی کند.
وزیر صنایع و معادن، این طرح را ابزار راهنمایی سرمایه گذاران به بخشهای مورد نیاز کشور برای سرمایه گذاری دانست.
نظر شما