محمد حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در آبادان با بیان اینکه شدت صید بی رویه از سوی صیادان عراقی بیشتر از صیادان ایرانی بوده است، گفت: تاکنون برای جلوگیری از ادامه این روند خطرناک و نابود کننده آبزیان اقدامات موثری صورت نگرفته است.
وی افزود: با توجه به اینکه برخی صیدگاه های منطقه بین ایران و عراق مشترک است، صیادان عراقی سعی می کنند با فشار بیش از حد به منابع و ذخایر آبزیان سهم بیشتری را از آن خود کنند که این روش غلط می تواند آینده اقتصادی آنان را نیز به مخاطره اندازد.
معاون صید و صیادی شیلات خوزستان گرایش جوانان بیکار به حرفه صیادی و افزایش حجم ناوگان صیادی خوزستان را از دیگر عوامل تهدید کننده ذخایر آبزیان خوزستان و شمال غرب خلیج فارس برشمرد و گفت: این مسئله در چند سال اخیر به نحو محسوسی پرنگ تر شده است.
وی کاهش هفت درصدی صید آبزیان در صیدگاه های منطقه را زنگ خطری برای حفظ و صیانت از ذخایر آبزیان بیان کرد و افزود: چنانچه اقدامات موثر بازدارنده برای جلوگیری از صید بی رویه صورت نگیرد در آینده با مشکلات زیادی مواجه خواهیم شد.
حسن زاده یادآور شد: بیش از دو هزار شناور و قایق صیادی در بنادر خرمشهر، اروندکنار، آبادان، ماهشهر و هندیجان و چوئبده به صید و صیادی مشغول هستند.
معاون صید و صیادی شیلات خوزستان افزود: سالانه حدود 50 هزار تن انواع آبزیان در صیدگاه های خوزستان و آبهای شمال غرب خلیج فارس صید می شود.
نظر شما