به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، سیدحجت الله موسوی اجاق بعداز ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص مقوله فن آفرینی اظهار داشت: در حال حاضر فن آفرینی به عنوان محور توسعه در تمام کشورهای دنیا مطرح است که در ادامه آن بحث اقتصادی مطرح می شود و کارآفرینی، اشتغال و فرهنگ سازی را در پی دارد.
وی افزود: کشور ما به عنوان یکی از کشورهای در حال توسعه، پس از انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی با شتاب فراوان این سیر را در پیش گرفت، به طوری که در حال حاضر یکی از پایه های اصلی کشور به بحث فن آفرینی اختصاص دارد.
موسوی اجاق در مورد علت عدم توسعه منطقه غرب در بحث فن آفرینی در سالهای پس از انقلاب اسلامی، اظهار داشت: به هر صورت استان کرمانشاه به عنوان محور غرب کشور به علت مسائل مربوط به جنگ تحمیلی و پس از آن به دلیل اقدامات بازسازی پس از جنگ نسبت به سایر استانها در این مقوله پیشرفت کمتری داشته است.
وی ابراز امیدواری کرد که با به وجود آمدن زیرساختهای مناسب برای پیشرفت در این عرصه که از جمله این زیرساخت ها می توان به رشد پارک علم و فناوری و تاسیس دانشگاه صنعتی و ... اشاره کرد، بتوانیم گوی سبقت را در این زمینه از سایر استانها برباییم.
رئیس شورای شهر کرمانشاه مهمترین عامل موثر در این زمینه را عامل انسانی مطرح کرد و گفت: نیروی انسانی ما در این بحث مستعد است و به سمتی پیش می رویم که انسان ها رشد یابند و به حد مطلوب برسند که البته باید زیرساختهای لازم برای رسیدن به این مقوله فراهم شود.
وی زیرساختهای لازم برای رسیدن به این مهم را رشته های مقاطع تحصیلات تکمیلی و مراکز رشد و استعدادهای درخشان آموزش و پرورش دانست که بایستی در زمینه شکوفاسازی افراد و استعدادها اقدام کنند.
موسوی اجاق با اشاره به برگزاری جشنواره منطقه ای فن آفرینی زاگرس در کرمانشاه، گفت: برگزاری همایش های منطقه ای و کشوری و فرهنگ سازی در این زمینه می تواند از عوامل رشد استان در زمینه فن آفرینی باشد و هر چقدر برگزاری این گونه همایش ها به مبانی تولید فکر نزدیک تر باشد قطعا بهره وری در این زمینه بیشتر خواهد بود.
رئیس شورای شهر کرمانشاه در ادامه ابراز امیدواری کرد با برگزاری این گونه جشنواره ها بحث خودباوری و اعتماد به نفس در بین جوانان بوجود آید و اعتبار علمی و مالی را برای منطقه به ارمغان آورد.
نظر شما