به گزارش خبرنگار مهر، زهرا شرفالدین عصر سه شنبه در جلسه کارگروه بانوان و خانواده مازندران در استانداری در خصوص ایجاد خانه فرهنگ بانوان روستایی اظهار داشت: از مهمترین اهداف اجرای این طرح، ارتقای سطح فرهنگی و کمک به تحکیم بنیان خانواده و جلوگیری ازافکار انحرافی ترویج فرقه های نوظهور و خرافات در روستاها است.
وی تصریح کرد: برای اجرای این طرح، در هر روستا هیئت امنایی متشکل از نمایندگان نهادهای رسمی حاضر در روستا و بانوان فعال و معتمد روستایی تشکیل میشود که این هیئت امنا نیازهای فرهنگی زنان روستایی را شناسایی میکنند و نسبت به رفع آن با همکاری اداره کل بانوان و خانواده استان و دستگاه های اجرایی مرتبط اقدام خواهند کرد.
شرفالدین از غربالگری سرطان ویژه زنان در روستاهای استان پس از اجرای این طرح خبر داد.
دبیر کارگروه بانوان و خانواده استان با بیان اینکه با ایجاد خانه فرهنگ روستایی یک تشکل غیردولتی در روستاها شکل میگیرد، افزود: متاسفانه تا کنون در هیچ روستایی بانوان عهدهدار مسئولیت در امور فرهنگی، آموزشی مربوط به خود در روستا نبودند.
وی با بیان اینکه آمار طلاق در روستاهای استان نیز همانند شهرها در حال افزایش است، بیان کرد: خانه فرهنگ روستایی با کمک دستگاههای دولتی ذیربط گام بزرگی برای ارتقای فرهنگی در روستا برخواهد داشت.
شرف الدین خاطرنشان کرد: مربی ثابت کانون رحمت که نماینده این اداره کل در حسن اجرای این طرح است، مسئولیت آموزش مهارت های زندگی بر اساس رویکرد دینی ، مشاوره و هدایت خانوادهها را برعهده دارد.
وی با اشاره به اینکه در خلال اجرای این طرح شناسنامه فرهنگی هر روستا تدوین خواهد شد، تأکید کرد: این طرح به ساماندهی فعالیتهای آموزشی در روستاها کمک میکند و باعث توسعه فعالیتهای فرهنگی در روستاها میشود.
مدیر کل بانوان و خانواده استان از برگزاری دوره های تربیت مربی و مبلغان مذهبی ویژه بانوان تحصیل کرده رشته های حوزوی ،الهیات، فقه و حقوق در استان خبر داد و گفت: برگزاری مستمر این دوره ها در دو منطقه غرب و مرکز استان در دستور کار این اداره کل قرار دارد.
نظر شما