به گزارش خبرنگار مهر، وی در جلسه نقد و بررسی کتاب "تا خیابان خوشبخت" که روزگذشته در سرای اهل قلم برگزار شد، افزود: این کتاب در قالبهای نو، چهار پاره و مثنوی است و مخاطبان آن گروه نوجوانان است اما تصویرگری آن خوب انجام نشده است.
ابراهیمی شاهد ادامه داد: استفاده از تصاویر شهری ، ترافیک و خطوط موازی و منحنی شکل این کتاب را نامناسب کرده است و نیاز به بازنگری دارد.
وی با اشاره به این که اشعار بابک نیک طلب بسیار زیبا سروده شده تصریح کرد: اما ویرایش مناسبی در این کتاب صورت نگرفته است و مساله اعراب گذاری به شدت نمایان است.
به گفته وی، بخشی از این شعرها بدون اِعراب لازم درست تلفظ و خوانده نمی شود و این زیبایی شعر را زیر سئوال می برد.
ابراهیمی شاهد با تاکید بر این که اشعار کتاب باید بیشتر از 13 بود، عنوان کرد: انتشار تنها 13 شعر در این کتاب کمی کیفیت آن را مخدوش می کند، حداقل باید تعداد این اشعار به 20 شعر می رسید.
در ادامه این نشست بابک نیکطلب نویسنده کتاب "تا خیابان خوشبخت" در معرفی کتابش گفت: این کتاب شامل 13 سروده با موضوعات اجتماعی است که به تازگی توسط کانون پرورش فکری کودک و نوجوان منتشر شده است.
وی ادامه داد: از این سفر، یادگار مهربانی ها، در کوچه خاطرات، تا بروید، امید بهار، فردا فرصت پرگشودن، سرو کهنسال، پیغام گل، به رنگ آبی دریا، هوای تماشا، سوار تازه رسیده و نشانی تو از عناوین این اشعار است که با موضوعات اجتماعی برای گروه سنی "د" سروده شده است.
نظر شما