۲ آبان ۱۳۸۹، ۱۳:۱۲

حاجی بابایی:

معلمان باید فرزند خود را در هر مدرسه‌ای که تمایل دارند ثبت نام کنند

معلمان باید فرزند خود را در هر مدرسه‌ای که تمایل دارند ثبت نام کنند

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه در تمام کشور معلمان باید فرزند خود را به هر مدرسه‌ای که تمایل دارند ثبت نام کنند گفت: تا سه سال آینده ورزش مدارس را به همان ورزش پرآوازه سابق بازمی‌گردانیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا حاجی‌بابایی در دومین روز از گردهمایی سالانه مدیران مراکز آموزشی و نمایندگی سمپاد که صبح روز یکشنه در اردوگاه باهنر برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: نخبگان زیادی در کشور وجود دارند که شناسایی نشده‌اند، گفت: همچنین بسیاری از دانش آموزان مدارس سمپاد هم نخبه نیستند اما در این مدارس حضور دارند بنابراین باید با گزینش استاندارد، دانش‌آموزان نخبه را انتخاب کنیم. 

وی دبیران سمپاد را معلمان بسیار خوبی دانست و گفت: معلمان سمپاد باید همواره از دانش‌آموزان جلوتر و به روز باشند و در این راستا هوشمند سازی مدارس سمپاد یک الزام است. 

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر این که باید همه 280 مرکز سمپاد به زودی هوشمند سازی شوند، اظهار داشت: برای تربیت نخبه باید اولین گام هوشمند سازی این مراکز باشد؛ مگر می‌شود مدارس عادی هوشمند شوند، اما مراکز تیزهوشان از این امکان بهره‌ مند نشوند.

حاجی‌بابایی افزود: باید از فرزندان تیزهوش به خوبی مواظبت کنیم، چرا که تمام نگاه‌های داخلی و خارجی به مدارس سمپاد و این نخبگان است و باید با به کارگیری تمام امکانات شرایط پیشرفت آن‌ها را فراهم کنیم. :

وی «ورزش» و «قرآن» را از الزامات دیگر آموزشهای مدارس سمپاد عنوان کرد و افزود: باید به این دو مقوله در مراکز سمپاد توجه بیشتری شود در واقع  توجه به ورزش، اقتدار این حوزه را بالا می‌برد؛ نه این که شانسی در یک مسابقه‌ای ببریم و در یک روز دیگر ببازیم، علت آن هم این است که زیرساخت‌های ورزش در آموزش و پرورش شکل نگرفته و ورزش تنها در کوچه و خیابان شکل گرفته است. 

حاجی بابایی ادامه داد: تا حدود سه سال آینده ورزش مدارس را به همان ورزش پرآوازه سابق بازمی‌گردانیم و به زودی در تمام مراکز استانها نیز مدارس فوتبال ایجاد می شود، همچنین شرایط باید به سمتی برود که 6 ساعت از برنامه هفتگی به ورزش اختصاص یابد.

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: مدارس قرآنی برای سمپاد مانند اکسیژن هستند و هوشمندسازی آنها نیز باید با رنگ قرآنی انجام شود؛ به‌گونه‌ای که این مدارس به نماد مدارس قرآنی کشور تبدیل شوند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش یک مجموعه تعریف شده است و زیبایی‌های خاص خود را دارد، گفت: باید به هر قسمت با توجه به خود آن پرداخته شود تا به صورت عادلانه مورد توجه و حمایت قرار گیرد. 

حاجی‌بابایی با اشاره به این که امروز سرعت کار در آموزش و پرورش بسیار بالاست، اضافه کرد: در حال حاضر 40 مورد از مولفه‌های آموزش و پرورش در دست بررسی و اجراست، در حالی که گاهی یک مورد از این مولفه‌ها تمام وقت وزیر یک دوره را می‌گرفت. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این که تا مدارس را قرآنی نکنیم از همه چیز عقبیم، گفت: در حال حاضر تمام سختی‌ها و بیچارگی‌ها و به هم خوردن خانواده‌ها علت دور بودن از قرآن است و وزارت آموزش و پرورش با احیای معاونت پرورشی در صدد است تا قرآن را احیا کند.

حاجی‌بابایی درباره رایگان بودن تحصیل فرزندان معلمان در مدارس استعداد‌های درخشان نیز گفت: این کار در راستای حفظ شأن و آرامش آنان انجام شده است و کمبود ناشی از این هزینه را نیز وزارتخانه پرداخت می‌کند.

وی تصریح کرد: در تمام کشور معلمان باید فرزند خود را به هر مدرسه‌ای که تمایل داشتند، ببرند و از اردیبهشت ماه به بعد نیز این امکان فراهم شده است.

همچنین در این مراسم محمدعلی غفاری ـ رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد)  نیز گفت: تا پایان آبان ماه تمام 280 مرکز گزارشات خود را به آموزش و پرورش ارائه می‌دهند. 

کد خبر 1177076

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha