به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، صاحبعلی اسکندری ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به ضرورت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی اظهار داشت: استفاده بهینه از مواد خام و تبدیل به فرآوردههای مختلف غذایی با هدف افزایش ارزش افزوده مورد توجه مسئولان جهاد کشاورزی قرار گرفته است.
وی گفت: علاوه بر ایجاد ارزش افزوده در زمینه محصولات کشاورزی، فراهم کردن اشتغال برای فارغالتحصیلان کشاورزی در فرآیند احداث واحدهای صنایع تبدیلی حاصل میشود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی تبریز یادآور شد: در راستای توسعه واحدهای صنایع تبدیلی کشاورزی، اقداماتی در راستای تامین منابع مالی و حمایتهای فنی صورت گرفته و در همین راستا بیش از 20 هزار و 300میلیون ریال تسهیلات اعطایی به صورت سرمایه ثابت در اختیار فعالان بخش خصوصی قرار گرفته است.
وی گفت: شش هزار و 200میلیون ریال نیز به عنوان سرمایه در گردش در این راستا مصوب شده و اختصاص یافته است و مسئولان جهاد کشاورزی در تلاش هستند تا حمایتهای بیشتر صندوق مهر امام رضا (ع) برای جذب منابع مالی اشتغالآفرینی را جذب کنند.
رئیس اداره جهاد کشاورزی تبریز تاکید کرد: 12واحد صنایع تبدیلی کشاورزی در شهرستان تبریز فعال شده و یا در حال بهرهبرداری و تکمیل هستند.
وی همچنین از فعالیت جهاد کشاورزی شهرستان تبریز در راستای فراهم کردن زمینه اشتغال برای فارغالتحصیلان کشاورزی از طریق تاسیس واحدهای دامداری و مرغداری خبر داد و گفت: در همین راستا ایجاد شهرکهای دامپروری و فراهم کردن زیرساختهای مناسب مورد توجه مسئولان قرار گرفته است.
اسکندری اظهار داشت: طرح احداث و تکمیل مجتمع دامپروری تبریز در زمینی به مساحت 745 هکتار از جمله برنامههایی است که در همین راستا به اجرا درآمده و بخشهایی از آن نیز به بهرهبرداری رسید.
نظر شما