به گزارش گروه دين وانديشه خبرگزاري "مهر" به نقل از پايگاه اطلاع رساني رسا، مدير مؤسسه مسجد كه درباره عوامل اجتماعي اقبال مردم به مسجد سخن ميگفت افزود: مسجد محل محبت است. محبت عامل ايجاد ارتباط بيشتر مردم است و با همين احاطه به هدفتان خواهيد رسيد.
وي گفت: عدالت غير از رضايت مردم نيست. پس سعي كنيد رضايت حقيقي مردم را با اعمال صحيح و اسلامي خود به دست آوريد.
حجت الاسلام قرائتي به برخي سخنان مداحان در تحريف واقعيات در مجالس به خصوص ايام ماه محرم و صفر اشاره كرد و گفت: مراقب باشيد كه اگر رسالت خود را در ايام ماه مبارك رمضان خوب انجام ندهيد، مداحاني كه به صحت روايات و احاديث دقت ندارند جاي شما را ميگيرند و آن وقت جايي براي شما باقي نميماند.
وي از مبلغان خواست از انجام سخنرانيهاي طولاني و تكراري اجتناب كنند و سعي كنند بيشتر به انجام رفتار و اعمال اسلامي تكيه كنند.
وي بر دوستي و محبت با مردم تأكيد كرد و گفت : بايد مبلغان با مردم رفتاري محبتآميز داشته باشند و اصل تربيت را مد نظر قرار دهند زيرا انسان بيش از آنكه تعليم پذير باشد، تربيت پذير است.
وي به اهميت نماز جماعت در مسجد اشاره كرد و گفت : نماز جماعت در جايي غير از مسجد به اندازه نماز جماعت در مسجد ثواب ندارد و البته موارد ديگري نيز در احاديث و روايات وجود دارد.
حجت الاسلام قرائتي وجود روحانيون را در جامعه ضروري دانست و گفت : دشمنان پس از انقلاب به اهميت و نقش حوزهها و مساجد آگاه شدند و تمام تلاششان را براي تضعيف جايگاه اين دو نهاد ديني انجام داده و ميدهند كه البته تا حدودي نيز موفق شدهاند.
وي افزود: متأسفانه دولت نيز به اين دو نهادي كه انقلاب را به پيروزي رساندهاند، به اندازه كافي اهميت نداده است.
وي ادامه داد: دولت تركيه كه خود را لائيك ميداند، سالانه تعداد زيادي مسجد ميسازد و به روحانيون خود نيز حقوقهاي مكفي ميدهد در حالي كه دولت و نظام ما كه به نام جمهوري اسلامي است هيچ كمكي به مساجد نميكند و حتي از مساجد پول آب، برق و گاز نيز دريافت ميكند.
حجت الاسلام قرائتي به وجود 17 هزار امام جماعت در كشور اشاره كرد و گفت: روحانيون از مسجد به حوزهها آمدهاند و بايد از حوزهها به مسجد بازگردند وگرنه هر جا كه بروند موفقيت مورد نظر را كسب نخواهند كرد.
وي مسجد را پايگاه مردمي دانست و گفت: اگر مساجد ما از مردم پر باشند، مسئولان و رهبري شاداب تر و سرافرازتر خواهند بود.
نظر شما