به گزارش خبرنگار مهر در رشت، روح الله قهرمانی چابک ظهر دوشنبه در جمع معلمان و دانش آموزان با اعلام اینکه امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی با اجرای صحیح قانون و اصول دینی شرایطی را ایجاد کرده که هریک از افراد بتوانند با حضور در جامعه و ارائه نظرات و پیشنهادات خود در آبادانی و پیشرفت کشور نقشی مؤثر داشته باشند، اظهارداشت: حضور فعال و چشمگیر دانش آموزان در عرصه های مختلف اجتماعی یکی از اهداف مهم مسئولان است.
وی دوران دانش آموزی را بهترین زمان برای کسب علم و دانش و تجربه دانست و خاطر نشان کرد: دانش آموزان با کسب تجربیات گرانقدر در این ایام خود را برای فعالیت در اجتماع و سازندگی جامعه خود آماده می کنند.
استاندار گیلان همچنین گفت: حضور و ایفای نقش دانش آموزان در جامعه علاوه برآماده کردن آنان موجب شادابی و سعادتمندی می شود.
وی با تأکید بر استفاده صحیح از فرصتها و ظرفیتهای موجود افزود: در دورانهای مختلف زندگی فرصتهای زیادی برای افراد مهیا می شود که برخورداری از آمادگی برای خدمات رسانی به مردم در این زمان بهترین کار ممکن خواهد بود.
قهرمانی چابک تصریح کرد: کسانی در زندگی اجتماعی موفق هستند که در فرصتهای بدست آمده با بهره گیری از تجربیات و دانش دیگران و با مشورت گروهی کارها را انجام دهند.
وی همچنین با بیان اینکه زمینه سازی برای آموزش و ارتقاء سطح فرهنگی و اجتماعی و سیاسی دانش آموزان برای حضور بهتر و مؤثر تر آنان در عرصه های اجتماعی مهمترین هدف مسئولان است، خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری انتخابات شوراهای دانش آموزی، مشارکت حداکثری دانش آموزان در امور آموزشی و پرورش مدارس، پایگاه توانمندسازی دانش آموزان در رشد فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی، استعدادیابی دانش آموزان نخبه در حوزه مدیریت و تمرین فعالیتهای مدیریتی است.
استاندار گیلان بیان داشت: ارج نهادن به شخصیت و کرامت دانش آموزان، تقویت خود باوری، استفاده از نقطه نظرات دانش آموزان، تسهیل در حسن اجرای برنامه های آموزشی و پرورشی، ایجاد بستر مناسب برای تعامل فکر و اندیشه از دیگر اهداف تشکیل شوراهای دانش آموزی است.
وی در ادامه گفت: تکریم شخصیت دانش آموزان و تقویت خودباوری و اعتماد به نفس دو اصل اساسی در تعلیم و تربیت است که دانش آموزان با شرکت در شوراهای دانش آموزی می توانند به این دو عنصر مهم دست پیدا کنند.
قهرمانی چابک اظهار داشت: آماده ساختن دانش آموزان برای شرکت فعال و سازنده در زندگی اجتماعی، کسب آگاهی نسبت به حقوق اجتماعی خود و بهره برداری صحیح از آن مهمترین هدف تعلیم و تربیت خواهد بود.
وی تأکید کرد: باتوجه به اینکه دانش آموزان منتخب، انتقال دهنده مسایل و مشکلات بین دانش آموزان و مسئولان مدرسه هستند، افرادی باید انتخاب شوند که دارای دانایی و توانایی در رفع مشکلات باشند.
نظر شما