به گزارش خبرنگار مهر در کرج ، علیرضا جلالی،صبح چهارشنبه در نخستین نشست خبری خود با بیان این مطلب افزود: سن بسیاری از بیمارستانهای کرج بالای 40 سال است که این قدمت طولانی علاوه بر فرسوده کردن ساختار فیزیکی این مراکز درمانی باعث بروز مشکلات جدی در ارائه خدمات درمانی و امداد رسانی است.
وی تعداد بیمارستانهای کرج و شهرهای اقماری آن را 9 بیمارستان ذکر و عنوان کرد: با توجه به نبود امکان ساخت و تاسیس بیمارستانهای جدید و در نظر گرفتن نیاز مبرم منطقه به این مراکز درمانی، توسعه و بازسازی بیمارستانهای فرسوده در اولویت برنامه های حوزه درمان قرار گرفته است.
جلالی ادامه داد: بازسازی بخش آی سی یو نوزادان، بخش زنان و اتاق عممل بیمارستان کمالی همچنین بهسازی بخش اورژانس بیمارستانهای شهید باهنر و شریعتی نیز به این منظور صورت گرفته است.
این مسئول با اذعان بر ناکافی بودن اقدامات انجام شده دانشکده علوم پزشکی کرج به منظور نوسازی بخشهای ضروری و حساس بیمارستان های این منطقه بر تبیین برنامه های موثر و اساسی برای از میان بردن فرسودگی مراکز درمانی کرج تاکید کرد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کرج با بیان اینکه وضعیت اورژانس در استان البرز استاندار نیست، اظهار داشت: بازسازی، توسعه و ایجاد استانداردهای لازم برای بخش اورژانس بیمارستانها به عنوان محور اصلی و خط اول درمان که هم اکنون نیز مطلوب نیست از دیگر برنامه های مهم حوزه درمان است که با جدیت دنبال می شود.
جلالی کمبود امکانات پیش بیمارستانی در کرج را به عنوان یکی از مشکلات مهم بخش درمانی کرج دانست و توسعه استانداردهای این بخش شامل آمبولانسها و پایگاه های اورژانس را امری ضروری عنوان کرد.
وی تصریح کرد:هم اکنون تعداد پایگاه های موجود در کرج نصف تعداد استاندارها تعین شده می باشد که برای مرتفع کردن این نیاز تعداد این پایگاه ها باید تا دو برابر افزایش یابد.
جلالی در ادامه وضعیت اورژانسهای جاده ای کرج را مثبت ارزیابی کرد گفت: درعین حال برنامه های بهینه دیگری برای به حداقل رساندن زمان رسیدن اورژانس بر بالین مجروحین، در این حوزه مد نظر مسئولان ذیربط است.
نظر شما