به گزارش خبرگزاری مهر، در این مستند مسابقه که در 26 قسمت 50 دقیقهای درگروه تفریحات و سرگرمی شبکه تهران تولید میشود، دانشجویان و دانشمندان جوان ایرانی شرکت می کنند و نحوه مسابقه به این شکل است که شرکت کنندگان با کمترین امکانات که خودشان آن را از ایستگاه های شارژ برمیگزینند وارد مسابقه شده و باید مسیر طولانی را دو روزه پشت سر گذارند. شرط پشت سر گذاشتن مسیر مسابقه "سرزمین دانایی" انجام فعالیتهای طبیعتگردی و فعالیتهای مهیج ورزشی است.
بخش دیگر فعالیتهای مهیج حرفهای مانند پرواز با پاراگلایدر، بانجو جامپینگ، غواصی و ... برای گروههای ویژه در مسابقه طراحی شده است که آموزشها و تجارب کافی را در اختیار دارند.
این شرکت کنندگان باید در این مدت در جنگل یا کوهستان یا کویر تلاش کنند تا روشهای بقا در محیط را تجربه کنند؛ یعنی تهیه آب و غذا، ساخت پناهگاه و جان پناه با لوازم ساده در طبیعت، ذبح و آماده سازی مرغ، ماهی گیری، دوشیدن شیر بز، پخت نان و غذا، جهت یابی و راهیابی در کوهستان و بیابان، ساخت قایق با لوازم ابتدایی برای عبور از دریاچهها و آبگیرهای بزرگ، ساخت وسیله ارتباطی همچون رادیو "اف ام"، تولید برق و ...
شرکتکنندگان همچنین باید بتوانند آتش تهیه کرده و پناهگاهی برای شب ماندن بنا کنند؛ ضمن این که باید توانایی بیابان نوردی و کوهنوردی داشته باشند.
نظر شما