۹ آبان ۱۳۸۹، ۹:۰۳

قاضی عسگر:

حج فرصتی برای رسیدن به مرحله «لِیَشْهَدُوا مَنَافِعَ لَهُمْ...» است

حج فرصتی برای رسیدن به مرحله «لِیَشْهَدُوا مَنَافِعَ لَهُمْ...» است

حجت الاسلام قاضی عسگر در مراسم دیدار مسئول بعثه بنگلادش از بعثه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه حج محل شناخت بیشتر نسبت به یکدیگر است گفت: مسلمانان باید با استفاده از ظرفیت حج به مرحله «لِیَشْهَدُوا مَنَافِعَ لَهُمْ...» برسند.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر از مدینه منوره، جهانگیر عالم مسئول بعثه بنگلادش شامگاه 8 آبان‌ماه با سرپرست حجاج ایرانی دیدار کرد.

در این مراسم مسئول بعثه بنگلادش گزارشی از فعالیتهای کشور خود را در حوزه حج و زیارت ارائه کرد و گفت: در امور حج و زیارت کشور ما دو تیم مدیریتی و پزشکی فعالیت دارند.
 
وی افزود: حجاج بنگلادشی به دو صورت برای حج اعزام می شوند؛ یک بخش با مدیریت دولت است و بخش دیگر تحت کنترل بخش خصوصی و شرکتهای گردشگری و جهانگردی است که در نوع اول هزینه سفر 3500 دلار و در نوع دوم 5000 دلار می شود. با این توضیح که هزینه دو گروه در عمل برابر می‌شود زیرا در بخش دولتی هزینه و تأمین غذا به عهده خود حجاج است.
 
در ادامه این دیدار حجت الاسلام قاضی عسگر ضمن خوشامدگویی به طرف بنگلادشی به دیدارهای پرثمر سالهای قبل بین این دو کشور اشاره کرد و افزود: بنگلادش موقعیت نسبتاً خوبی در جهان اسلام دارد و موضعگیریهای خوب این کشور در قبال فلسطین قابل تحسین است.
 
حجت الاسلام قاضی عسگر تصریح کرد: خوشبختانه بنگلادش در سازمان کنفرانس اسلامی مواضع خوبی را اتخاذ کرده و رابطه خوبی هم با جمهوری اسلامی ایران دارد که همه نشانگر درک صحیح دولتمردان بنگلادشی است. البته مقامات ایران هم برای بنگلادش احترام خاصی قائلند و علاقمند به گسترش روابط بین دو کشور هستند.
 
وی به تجربیات ایران در زمینه حج در دو حوزه اجرای و فرهنگی اشاره کرد و افزود: یکی از حوزه‌های همکاری به مسائل اجرایی حج باز می‌گردد که ما در این زمینه تجربه‌های خوب و موفقی داریم و حوزه همکاری دیگر مربوط به مسائل فرهنگی است که ما کارهای متعددی در این زمینه از جمله فیلم، کتاب، بروشور، مجله، آموزش مجازی و غیره انجام داده‌ایم.
 
سرپرست حجاج ایرانی ضمن دعوت از مسئول بعثه و وزیر شؤون دینی بنگلادش به ایران عنوان کرد: شما با حضور خود در ایران می‌توانید این تجربیات را به‌خوبی دریافت کنید و حتی این آمادگی هست که تفاهمنامه‌ای در راستای انتقال تجربیات بین دو طرف به امضا برسد و طبق یک زمانبندی مشخص از همین امسال همکاری آغاز شود.
 
حجت الاسلام قاضی عسگر تأکید کرد: در واقع حج محل تعارف و شناخت بیشتر پیدا کردن نسبت به یکدیگر است و مسلمانان باید به مرحله «لِیَشْهَدُوا مَنَافِعَ لَهُمْ...» (حج/ 28) برسند.
 
سرپرست حجاج ایرانی در پایان با توجه به دعوت طرف بنگلادشی ازهیئت ایرانی به بنگلادش ابراز امیدواری کرد که این همکاری مقدمه فعالیت در زمینه‌های دیگر نیز باشد. 
کد خبر 1181705

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha