به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، ساخت غیراستاندارد پل سمیه روی رودخانه فصلی و سیل آبی شهر کهنوج که از میانه شهر می گذرد سال گذشته موجب بروز خساراتی به منازل مسکونی اطراف این پل شد به گونه ای چندین خانه به خصوص در محله جانبازان کهنوج دچار آب گرفتگی و ورود گل و لای تا ارتفاع 1.5 متر شدند.
ساخت این پل در سال 86 به اتمام رسیده است اما به دلیل کوچک بودن دهانه های پل و عریض بودن بیش از حد پایه های پل، این سازه موجب می شد که گل و لای و سنگها و تنه های درختان در دهانه های پل گیر کنند و پس از مسدود شدن دهانه های پل درنهایت سطح آب در رودخانه سیلابی کهنوج بالا می آمد و آب خانه های اطراف را فرا می گرفت.
کارهای مطالعاتی ساخت این پل نیز در سال 82 صورت گرفته است و به نظر می رسد پس از صرف هزینه های فراوان برای ساخت این پل هم اکنون بهسازی پل ضروری است.
هر چند که ورود گل و لای تا عمق 1.5 متر به 400 خانه مسکونی در شهر کهنوج که عصر جمعه هفته گذشته صورت گرفت به گفته فرماندار شهرستان کهنوج با این پل بی ارتباط بود اما این حادثه هشداری به مسئولان استان کرمان برای بهسازی هر چه سریعتر پل کهنوج در آستانه فصل بارندگی و تکرار بارشهای سیل آسای سال گذشته است که موجب گل گرفتگی بسیاری از خانه های مسکونی شد.
فرماندار کهنوج در این زمینه در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهارداشت: متاسفانه به دلیل خشکسالیهای 13 سال گذشته برخی افراد در بستر رودخانه های فصلی اقدام به ساخت و ساز کرده اند و به دلیل قرار داشتن برخی شهرکها مانند شهرک امام حسین (ع) در بستر رودخانه احتمال آب گرفتگی وجود دارد.
عباس اطمینانی افزود: واقعه روزهای گذشته و آب گرفتگی 400 خانه در شهرک امام حسین ارتباطی با پل سمیه ندارد اما در واقع برای بهسازی این پل تاکنون پیگیریهای مستمری صورت گرفته است.
وی با اشاره به تجربیات سال گذشته گفت: این پل باید هر چه سریعتر بهسازی شود.
اطمینانی خاطرنشان کرد: در این خصوص تاکنون دهها جلسه برگزار شده است و درنهایت باید دهانه های این پل اصلاح شود که برای این کار 100 میلیون تومان بودجه تحقیقاتی اختصاص یافته است.
وی ابراز امیدواری کرد: طی ماههای آینده کار مطالعاتی این طرح به اتمام برسد و هر چه سریعتر این پل بهسازی شود.
نظر شما